UN PATRON din Liga I a ajuns SĂRAC LIPIT. A pierdut o avere de 170 de MILIOANE DE EURO

Cornel Penescu, unul dintre cei mai bogati romani acum cativa ani, si-a pierdut aproape toate afacerile dupa ce a ajuns la inchisoare. Fostul patron al lui FC Arges a fost condamnat pentru coruptie.

29 ian. 2015, 15:56
UN PATRON din Liga I a ajuns SĂRAC LIPIT. A pierdut o avere de 170 de MILIOANE DE EURO

Andrei Penescu, fiul lui Cornel Penescu, a explicat prin ce a trecut familia sa dupa arestarea fostului patron de la FC Arges.

„Am avut foarte multe probleme dupa ce tata a fost arestat in 2009. In primul rand, s-a ales praful de lantul nostru de magazine din Pitesti, pe care il cunostea toata lumea, iar conditiile astea foarte multi angajati au ramas pe drumuri. In perioada respectiva eu aveam 19-20 de ani, iar impreuna cu unchiul meu a trebuit sa ne ocupam de afacerile lui tata. Apoi am avut probleme si cu celebra masina a lui tata, le-am vandut”, a spus Andrei Penescu pentru saptamanalul Fanatik.

In prezent, familia Penescu mai are o singura afacere: „Acum avem o afacere legata de taximetrie, dupa ce ne-am facut propria noastra firma. Nu mai vreau in viata mea sa revenim in fotbal. Nu ne mai intereseaza”.

Cornel Penescu a fost inchis in 2009, dupa ce a dat mita mai multor arbitri din Liga I. A mai primit ulterior inca doua condamnari in dosarul de coruptie in care este implicat si Antonie Solomon si in dosarul „Mita la Garda Financiara”. Averea lui Penescu era estimata la 170 de milioane de euro in 2007.