Un personaj-cheie în dosarul Elenei Udrea, DISPĂRUT fără urmă VIDEO

Salvatorul Elenei Udrea a dispărut de mai multe zile. Alexandru Faur, cel care a preluat creditul de 3,3 milioane de euro care îi provoca insomnii fostului ministru al Turismului, nu a mai fost văzut de vecini în ultima vreme. Paznicul imobilului susţine că l-a văzut pe Faur în momentul în care a părăsit clădirea cu o geantă.

30 ian. 2015, 09:10

Blocul în care locuieşte Alexandru Faur, miraculosul salvator al Elenei Udrea, este păzit non-stop. Bodyguardul spune că a fost ultimul care l-a văzut pe Faur, potrivit România TV. „Domnul Faur este plecat de trei-patru zile. Din ce ştiu eu, când a fost în tura mea a plecat. Când a plecat avea o sacoşă. O geantă„, a spus paznicul blocului în care locuieşte Alexandru Faur.

Alexandru Faur a fost angajatul lui Puiu Popoviciu la un magazin de pe Calea Victoriei. El a intrat în atenţia opiniei publice în anul 2012, când a preluat creanţa aferentă creditului de 3,26 milioane de euro, contractat de Elena Udrea de la BRD Societe Generale. Un an mai târziu, deşi preluase datoria în contul unui teren, Faur a notat în cartea funciară a imobilului promisiunea că va vinde terenul tot Elenei Udrea.

Alexandru Faur este un apropiat al samsarului Gheorghe Stelian, implicat în proiecte imobiliare alături de Dorin Cocoş.

CITEŞTE ŞI: ELENA UDREA, urmărită penal, a fost pusă sub CONTROL JUDICIAR. Nu poate pleca din Bucureşti


loading...
Partenerii noștri