Un personaj controversat şi-a cumpărat vilă de lux de 2 milioane de euro în Capitală. Despre cine este vorba FOTO

Proprietar al unui domeniu de invidiat la Snagov, omul de afaceri Remus Truică şi-a adăugat la avere o perlă de casă, situată în zona de fiţe a Bucureştiului, fix lângă celebrele cafenele. Vila din Dorobanţi, cu două etaje şi coloane elegante este evaluată de experţii imobiliari la peste două milioane de euro.

10 mai 2019, 07:14

În 2015, când a fost urmărit în dosarul „Bancherilor”, Remus Truică (49 de ani) avea o avere de circa 35 de milioane de euro, fiind în topul bogătaşilor. Au trecut patru ani de atunci, dar în top este şi acum pentru că resursele financiare nu i-au scăzut, dacă este să ne luăm după cea mai recentă achiziţie făcută.

Citeşte şi Fosta soţie a unui milionar celebru a ajuns la sapă de lemn. Acum e căutată de recuperatori

La început de an, fostul şef de cabinet al lui Adrian Năstase a realizat o nouă tranzacţie pe piaţa imobiliară: o vilă de lux care îţi sare în ochi de la o poştă datorită stilului boieresc în care este construită, dar şi a poziţionării sale.

Perla imobiliară este situată chiar în Dorobanţi, lângă celebrele cafenele frecventate des de milionarii Capitalei. Conform specialiştilor în domeniu, casa cu două etaje şi mansardă, în stil modern, cu uşi şi stâlpi sculptaţi în lemn masiv, costă în jur de 2 milioane de euro.

Mai multe detalii pe click.ro.