Un pescar a prins la plasa o creatură bizară. „Părea ciudat, cu un singur ochi” FOTO

O creatură bizară se afla în interiorul unui rechin adult, care a murit după ce a fost capturat de mai mulți pescari. "Am găsit trei pui, dar unul dintre ei părea ciudat, cu un singur ochi. Și culoarea lui era ciudată", a declarat unul dintre pescari.

20 oct. 2020, 07:15

Un pui de rechin dintr-o specie rară i-a șocat pe mai mulți pescari din Indonezia. Detaliul neobișnuit la acest pui este ochiul pe care îl avea în mijlocul capului. Rechinul albinos ciclop a fost găsit în burta unui rechin gestant, care a murit după ce a fost prins în plase, în timp ce pescarii navigau prin provincia Maluku, scrie Daily Mail.

„Am găsit trei bebeluși în stomac, dar unul dintre ei părea ciudat, cu un singur ochi. Și culoarea era ciudată, ca laptele”, a spus unul dintre pescari.

Momente dramatice. Un pescar din Australia a fost ucis de un peşte care a sărit în barcă

Rechinul adult a fost curățat și tăiat, iar când i s-a îndepărtat intestinul a fost descoperit în interior micuțul rechin alb. El avea un ochi în mijlocul capului și o culoare alb-lăptoasă, înotătoarele și alte părți ale corpului deja formate.

Puiul de rechin avea o afecțiune numită Cyclopia, o deformare care face ca embrionul să formeze un singur ochi în loc de doi. Cealaltă afecțiune a sa, albinismul, este o condiție rară, caracterizată prin producerea unei cantități de melanină foarte mici sau chiar prin absența acestui pigment.