Un pilot a fost înjunghiat de un pasager în timpul unui zbor

Un pasager a rănit prin înjunghiere un pilot, la bordul unui avion care zbura între Olanda şi China, după incident agresorul fiind imobilizat, informează site-ul postului Europe 1.

05 ian. 2016, 16:34
Un pilot a fost înjunghiat de un pasager în timpul unui zbor

Pilotul unui avion care zbura din Olanda spre China a fost înjunghiat de un pasager. Incidentul s-a petrecut la bordul unui avion care zbura între Olanda şi China, după incident agresorul fiind imobilizat, informează site-ul postului Europe 1, cutat de Mediafax.

 „Duminică, 3 ianuarie, la bordul cursei KL897, care zbura din Amsterdam spre Beijing, un pasager şi-a provocat singur răni, în grupul sanitar al avionului”, a transmis marţi compania aeriană KLM.

„Ulterior, acelaşi pasager a rănit uşor un pilot, în bucătăria aeronavei”, a adăugat compania olandeză, dând asigurări că nu a fost afectată siguranţa zborului.

Potrivit presei olandeze, copilotul avionului a fost înjunghiat cu un cuţit sau cu un fragment de geam spart, fiind rănit uşor. Agresorul a fost reţinut la aterizarea avionului pe aeroportul din Beijing.