Cine este politicianul celebru din România care a cheltuit 10.000 de dolari doar pe meniul de Anul Nou, în Las Vegas

10.000 de dolari a costat meniul de Anul Nou pentru familia fostului ministru Dan Ioan Popescu, la unul dintre cele mai exclusiviste hoteluri din Las Vegas.

03 ian. 2017, 11:22

Dan Ioan Popescu si-a facut rezervare pentru noaptea dintre ani la Hotel Aria, in Las Vegas. Si pentru ca locatia nu este deloc una pe care si-ar permite-o un om de rand, fostul ministru a platit o suma fabuloasa numai pentru meniul de Revelion.

10.000 de euro a scos din buzunar Dan Ioan Popescu pentru a-si rezerva locul in club Jewel din Las Vegas, acolo unde petrec multi dintre bogatasii de peste ocean, scrie ph-online.ro. 

Dan Ioan Popescu a terminat Facultatea de Chimie Industrială la Bucureşti în 1971, a urmat înainte de Revoluţie succesiv Universitatea Politică şi de Conducere şi Academia Ştefan Gheorghiu, supranumită „fabrica de activişti”. După 1990 a intrat în politică şi cinci ani mai târziu devine vicepreşedinte al PSD şi liderul organizaţiei de Bucureşti. Şi a început să urce… În 1994 a devenit secretar de stat în Ministerul Industriei, în 1996 trece ministru al Comerţului, pentru ca în perioada 2000-2004 să fie succesiv titular la Ministerul Industriilor şi Resurselor şi la Ministerul Economiei şi Comerţului. Până în 2008 a fost permanent parlamentar.