Un POLITICIAN susţine că este FIUL NELEGITIM al unui preşedinte francez

Un candidat de centru-dreapta în scrutinul legislativ din Suedia se prezintă în presa locală ca fiind fiul nelegitim al fostului preşedinte francez François Mitterrand.

08 aug. 2014, 17:36

 Hravn Forsne, un politician suedez în vârstă de 25 de ani, aspirant la un fotoliu în Parlamentul Suediei, susţine că este fiul nelgitim al fostului preşedinte francez, Francois Mitterand, fiind rodul unei relaţii amoroase a mamei lui, ziarista Christine Forsne, cu fostul preşedinte socialist, când ea era corespondentă a agenţiei suedeze de presă la Paris, scrie The Local, citând publicaţia Aftonbladet şi Televiziunea publică din Suedia.

Incredibila poveste a lui Hravn Forsne, care a renunţat la numele lui iniţial, Thomas, face valuri în Suedia, în condiţiile în care tânărul politician cu orientare de dreapta este plin de ambiţii şi vrea, totodată, să ştie toată lumea cine este el de fapt.

Mama lui, care pretinde că l-a conceput cu Mitterrand când fostul preşedinte francez avea 72 de ani şi reputaţia unui afemeiat înrăit, a refuzat un timp să îi dezvăluie fiului ei adevărul despre originea sa. Christine a avut o relaţie de 15 ani cu politicianul francez, din 1980 până în 1995, când liderul socialist s-a îmbolnăvit de cancer la prostată şi a murit.

„Vreau să fiu judecat pentru ceea ce sunt eu, nu pentru ce era tatăl meu. François Mitterrand a fost tatăl meu”, a precizat Hravn Forsne.

Contactat de Agenţia France-Presse şi de alte publicaţii străine, Forsne le-a refuzat, spunându-le: „Discut doar cu presa locală, pentru că este important pentru concetăţenii mei să ştie cine candidează”.

Pretinsul fiu nelegitim al fostului preşedinte francez a ţinut să precizeze că ideologia sa politică nu i-a fost inspirată de tatăl lui de la Elysee, pe care nu l-a văzut decât de vreo şase ori, ci mai degrabă de mama sa, ziarista. Ea nu a recunoscut niciodată, public, că a fost amanta lui Mitterrand, presa din Hexagon ar fi dezvăluit la un moment dat că jurnalista ar fi strigat odată, în plină stradă, în apropiere de Palatul Elysee că a fost amanta lui Francois Mitterrand.

De fapt, fostul preşedinte francez era obişnuit să ţină „două familii” simultan, chiar şi după ce s-a căsătorit cu Danielle. A avut o fiică, Mazarine, rodul relaţiei lui cu amanta sa, Anne Pingeot. Ea şi Danielle au stat alături în timpul funeraliilor bărbatului pe care îl iubiseră.