Un poliţist a bătut cu bestialitate trei tineri pentru a-şi răzbuna fiul părăsit de iubită

Un agent de poliție din comuna Luna, împreună cu fiul său, au băgat în spital un tânăr, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în fața unui club din Câmpia Turzii. Alţi doi tineri, printre care şi o fată, au fost răniţi.

31 iul. 2013, 06:24
Un poliţist a bătut cu bestialitate trei tineri pentru a-şi răzbuna fiul părăsit de iubită

Agentul Nicolae Vălean și-a ajutat fiul să se răzbune pe cel care i-a furat iubita. Cei doi se despărțiseră de curând, iar fata era ţinută în braţe de alt băiat. Poliţistul l-a bătut zdravăn pe tânăr şi l-a lăsat aproape în comă.

Polițistul a lovit-o și pe fata pentru care se certau cei doi tineri. Un alt băiat a fost agresat, pentru simplul motiv că a sărit în ajutorul victimelor, scrie stiridecluj.ro.

Victima a fost transportat la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială din Cluj-Napoca, iar diagnosticul doctorilor este ruptură de mandibulă, fisură de craniu, pometul drept zdrobit, globul ocular osos spart sus, jos şi în lateral.

Pe numele agresorului au fost depuse două plângeri penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de loviri şi alte violenţe şi vătămare corporală, respectiv o plângere penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri şi alte violenţe.