Un poliţist beat a lovit mai multe maşini şi a fugit de la locul accidentului VIDEO

Un poliţist din Gorj a urcat băut la volan, a distrus mai multe maşini, apoi a părărsit locul faptei, informează România TV. Poliţistul a lovit prima oară o maşină într-un sens giratoriu, dar şi-a continuat drumul. A lovit apoi o altă maşină, în cealaltă parte a oraşului. Martorii au spus că aceasta că era băut, iar când a plecat le-a spus că se duce să bea apă.

14 oct. 2013, 05:40
Un poliţist beat a lovit mai multe maşini şi a fugit de la locul accidentului VIDEO

Poliţistul era în timpul liber şi conducea o maşină înmatriculată în Bulgaria. În prima maşină lovită de poliţist se aflau trei femei, dintre care una însărcinată. După accident, bărbatul şi-a continuat drumul. A ajuns în celălalt capăt al oraşului, unde a lovit o altă maşină parcată pe marginea drumului. Martorii accidentelor au spus că poliţistul era sub influenţa băuturilor alcoolice.

„Accidentul a fost provocat de Gheorghe Lucian, poliţist la Băleşti”, a declarat un martor la eveniment.

Pentru că şi autoturismul pe care îl conducea a fost distrus, poliţistul a fugit pe jos de la locul accidentului.

„Conducătorul autoturismului Skoda cu numere de Bulgaria nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a acroşat un autoturism parcat pe partea carosabilă. În cauză se efectuează cercetări pentru identificarea conducătorului auto şi stabilirea cauzelor cu exactitate”, a declarat Cristina Popescu de la IPJ Gorj.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru fugă de la locul accidentului şi l-au dat în urmărire pe colegul lor.