Un poliţist canibal a conspirat cu un prieten să răpească şi apoi să mănânce o sută de femei

Poliţistul newyorkez Gilberto Valle, de la NYPD, a pus la cale, prin Internet, cu un priten să răpească, să tortureze, să frigă şi apoi să mănânce nu mai puţin de o sută de femei.

24 ian. 2013, 14:18
Un poliţist canibal a conspirat cu un prieten să răpească şi apoi să mănânce o sută de femei

La New York va începe un proces cum nu s-a mai văzut până acum, în care un poliţist de 28 de ani, membru al poliţiei metropolitane NYPD, a purtat corespondenţă cu un bărbat din străinătate, punând la cale o acţiune criminală de canibalism, prin care cei doi ar fi urmat să răpească şi să omoare o sută de femei, apoi să le mănânce. Procesul va începe în februarie.

Procurorii de caz l-au acuzat pe „poliţistul canibal” Gilberto Valle de conspiraţie în scopul răpirii, violului, uciderii de femei şi consumului ulterior a cărnii acestora cu prietenul lui virtual, identificat doar cu pseudonimul „Moody Blues”.

Carnea de om „nu este chiar cum e cea de porc, dar este foarte, foarte gustoasă (…) Eu am mâncat până acum o femeie de culoare şi un copil alb”, i-a mărturisit „Moody Blues poliţistului. „Excelent!”, i-a răspuns Valle.

„Moody Blues” a plusat: „Dacă găsim vreuna … şi o terminăm mai repede de mâncat, am putea trece la alta?”… „Mmm, da, dar ar trebui să facem, totuşi, o pauză”, i-a răspuns Valle. Dar „Moody Blues” nu s-a lăsat: „Am putea consuma ceva diferit. Mi-ar plăcea să mai mănânc un copil… şi-mi mai place să mănânc un pelvis întreg copt în cuptor, nici nu-ţi dai seama cât de gustos este!”…

Într-o altă conversaţie, cei doi vorbeau despre cum ar fi să frigă la proţap o femeie de vie, cu picioarele legate sub ea, astfel încât tortura să îi fie prelungită.

Avocaţii lui Valle au combătut acuzaţiile procurorilor, spunând că acele conversaţii între el şi prietenul său virtual au fost „pură fantezie”, scrien Daily Mail. Procurorii au fost însă de altă părere şi au afirmat că dialogul virtual sugera evident faptul că poliţistul şi-ar fi adus aminte de un trecut al său de canibal.

Poliţistul a mai fost acuzat de faptul că ar fi plănuit online, cu cel puţin trei persoane, răpirea şi consumul de carne de femeie şi că ar fi sugerat că ar fi putut racola victimele din dosarele de poliţie, din rândul celor cu antecedente penale. Un coleg al „poliţistului canibal”, Michael Van Hise a fost şi el complice şi este acuzat că ar fi internţionat să răpească şi să comită alte crime împotriva copiilor din propria sa familie.

Oameni legii l-au exclus pe Valle din poliţie şi i-au refuzat eliberarea pe cauţiune, considerându-l ca fiind un pericol public.