Un polițist din Cluj este acuzat că a violat o tânără în timpul unei petreceri. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Un agent de poliție din Cluj este acuzat că a violat o tânără în timpul unei petreceri care a avut loc la o cabană din localitatea Florești. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

15 nov. 2022, 14:26
Un polițist din Cluj este acuzat că a violat o tânără în timpul unei petreceri. Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile

Un polițist din Cluj este acuzat că a violat o tânără în timpul unei petreceri care a avut loc la o cabană din localitatea Florești. Incidentul s-ar fi petrecut la sfârșitul săptămânii trecute, în noaptea de vineri spre sâmbătă.

Citește și Noi detalii șocante în cazul fetițelor răpite și violate. Agresorul a declarat că fetele nu s-au opus actelor sexuale

Bărbatul se numește Petruș Răzvan Vasile și este agent de poliție la Poliția Rutieră din Cluj. Acesta participa împreună cu soția sa și alți prienteni la o petrecere organizată la cabană.

La un moment dat, una dintre femeile prezente la petrecere a urcat în camera sa, însă fără să își dea seama ea a fost urmată și de polițist.

Imediat femeia a început să țipe și a coborât în sala unde avea loc petrecerea pentru a cere ajutorul, transmite presa locală.

”La data de 12 noiembrie a.c., a fost înregistrat un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de viol, faptă prevăzută si pedepsită de Codul penal. Fapta s-ar fi produs la data de 12 noiembrie a.c., plângerea înregistrată vizând o persoana care are calitate de poliţist”, a informat, marţi, Poliţia Judeţeană Cluj.

Inițial, agentul Petruș Răzvan Vasile a fost reținut pentru 24 de ore, însă ulterior a fost emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Autoritățile au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs fapta.

”Cauza se află în urmărirea penală proprie a procurorului, context în care alte detalii nu pot fi puse la dispoziţie”, a declarat IPJ Cluj.

Citește și Polițist spaniol prins cu o grenadă în bagaj pe Aeroportul Otopeni. Serviciul Român de Informațiii a intervenit! Bărbatul urma să se îmbarce spre Malaga, dar a fost oprit la controlul bagajului