Un poliţist din Vaslui, găsit mort în casă. Bărbatul cazuse în depresie după ce scăpase de coronavirus

Un bărbat din Vaslui a dus o luptă cruntă pe patul de spital cu noul coronavirus. Omul a reuşit să câştige bătălia cu virusul, însă omul a rămas fără puteri şi a decis să se sinucidă.

24 nov. 2020, 17:51
Un poliţist din Vaslui, găsit mort în casă. Bărbatul cazuse în depresie după ce scăpase de coronavirus

Acesta era poliţist de frontieră în Vaslui şi avea numai 42 de ani. Prietenii săi au declarată nefericitul episod l-a transformat total şi devenise cu totul şi cu totul un alt om. Acesta părea să sufere de o depresie adâncă.

Poliţist de frontieră din Vaslui, sinucidere după ce s-a vindecat de COVID

Bărbatul locuia alături de părinţii săi. Luni noapte, familia s-a pus la masă, mai ales că venise în vizită și sora bărbatului. Omul a decis să se ducă în camera lui. Le-a spus părinţilor că îi e frig și că vrea să se odihnească. Tatăl l-a găsit, dimineaţa, fără suflare, cu răni în zona gâtului.

”Am fost la băiat. La el, ardea aragazul, reşoul puternic, el era jos. M am dus la femeie şi la fată şi i-am zis: Rodica, Costel a murit! Vai de mine! apoi a venit poliţia, de la Vaslui”, a declarat Dumitru Hotnog, tatăl băiatului, pentru ştirileprotv.ro.

”Seara a mâncat cu surorile, cu toţii, au râs. Apoi s-a dus în casă. Dimineaţă l-a găsit tata-su în casă. A văzut că nu iese, a deschis uşa, atât”, a adăugat unul dintre vecinii săi.

Timp de două săptămâni s-a luptat bărbatul cu coronavirusul, în spital

Două săptămâni în spital, atât a fost nevoie ca bărbatul să se schimbe total. Acesta fusese internat la Bârlad, iar după ce s-a întors acasă nimeni nu l-a mai recunoscut.

”Erau 3 în salon. Doi au murit. El a prins o stare de nervi, a stat cu morţii acolo. A prins o frică, o depresie. A luat treaba asta, că el şi aşa moare. Avea o stare nervoasă. A fost la huşi, a mai luat pastile. Se frământa aşa”., mai spunea tatăl săut

”Pur şi simplu suntem şocaţi. Era foarte calculat, săritor, muncitor, nu ştiu când se odihnea. Venea de la Frontieră şi lua tractorul, lua, semănătoarea, discul, rărița, nu avem cuvinte, foarte cuminte. A spus unor vecini că are o boală incurabilă, pe care numai el o poate şti. Intrase în depresie”, a declarat vecina omului.

Anchetatorii au deschis dosar penal pentru ucidere din culpă, în acest caz tragic.

Citeşte şi: Un tată i-a făcut cadou fiului de 15 ani două escorte de pe internet. Orgia s-a terminat cu intervenţia POLIŢIEI