Un poliţist s-a făcut de râs în cel mai important moment al carierei. A scăpat pistolul pe jos, în faţa lui Marcel Vela VIDEO

Publicat: Miercuri, 29 Iulie 2020 11:03 // Actualizat: Joi, 30 Iulie 2020 07:52 // Sursa: romaniatv.net

Un mic incident, tratat cu amuzament de de către cei prezenţi, s-a petrecut miercuri, la un eveniment desfăşurat la Institutul de Studii pentru Ordine Publică din Bucureşti, şi la care au participat ministrul de Interne, Marcel Vela, şi secretarul de stat Bogdan Despescu.

În mod ironic, incidentul s-a petrecut la prezentarea noilor achiziții pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă a polițiștilor și asigurarea serviciilor optime pentru protejarea siguranței cetățenilor a avut parte.

Citeşte şi Un poliţist din Gorj premiat de Marcel Vela a cântat la un chef cu zeci de persoane. Agentul saxofonist este anchetat

Sub emoţia momentului, imediat după primirea pistolului de la Marcel Vela, un poliţist a uitat să fixeze arma bine în toc şi iar aceasta a căzut, atrăgând atenţia tuturor. Inclusiv ministrul Marcel Vela a observat scena, urmărindu-l cu privirea câteva secunde bune pe nefericitul care s-a făcut de râs în faţa colegilor.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
incident politist Marcel Vela pistol poliţist
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8746
RON
20 Oct
noapte 4 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H