Un poliţist şi un jandarm au fost atacaţi cu un pistol cu bile pe stradă de un şofer recalcitrant

Focuri de armă în trafic pe o șosea din Gorj. Un șofer a tras cu pistolul spre un jandarm și un polițist după ce oamenii legii i-au cerut să se legitimeze. 

15 iun. 2019, 09:56
Un poliţist şi un jandarm au fost atacaţi cu un pistol cu bile pe stradă de un şofer recalcitrant

Un tânăr de 28 de ani, din orașul Rovinari, este acuzat că a tras de două ori cu pistolul cu bile spre un polițist și un jandarm. S-a întâmplat sâmbătă pe Drumul European 79, în localitatea Drăguțești, după ce oamenii legii i-au cerut şoferului să se legitimeze.

„Au fost sesizați polițiștii de către o persoană că, pe Drumul European de la Drăguțești, există o persoană care vomita în mijlocul drumului și care s-a urcat într-o mașină. Urmare a apelului, un polițist și un jandarm s-au deplasat în acel loc, persoanei respective i s-au solicitat documentele. Acesta a refuzat și s-a adresat amenințător față de ei și a scos un pistol. Nu și-au dat seama nici polițistul, nici jandarmul că este un pistol cu bile, au fugit, a tras în ei, nu i-a nimerit, prima impresie a fost că este o armă de foc. Deși au scos armele, nu au tras. Când și-au dat seama că este un pistol cu bile, l-au imobilizat și nu li s-au produs leziuni traumatice, nu au fost loviți”, a spus prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Jiu, citat de Mediafax.