Un porc a fost filmat când sare dintr-un camion în Brăila. Imaginile au devenit virale VIDEO

Imagini tragi-comice au fost surprinse pe un drum din judeţul Brăila. Un porc a fost filmat în timp ce sare din remorca unui camion, chiar în faţa unei maşini.

06 dec. 2021, 19:23
Un porc a fost filmat când sare dintr-un camion în Brăila. Imaginile au devenit virale VIDEO

Clipul video în care un porc a fost filmat când sare dintr-un camion în Brăila a fost distribuit pe reţelele de socializare. În imagini se vede cum animalul sare din remorca autovehicului în care era transportat, se rostogoleşte de mai multe ori şi apoi rămâne pe asfalt.

Din fericire, şoferul maşinii care circula în spatele camionului a reuşit să frâneze la timp, fără a lovi porcul.

Un porc a fost filmat când sare dintr-un camion în Brăila. Imaginile care au stârnit amuzamentul internauţilor

Ca în cazul oricărui clip viral, comentariile amuzante ale utilizatorilor nu au întârziat să apară nici de această dată.

„Şi aşa am ajuns la vorba aceea: Când o zbura porcul”, „Ia şi el un pic de aer” , „Aşa am păţit şi eu şi nu l-am mai găsit”, „Ca-n filme, porcul este cascador, nu vă speriaţi” sau „Ghiţă nu vrea în decapotabilă” sunt doar câteva dintre comentariile celor care au urmărit videoclipul, conform Observatornews.

Ştiaţi că în România există un porc vietnamez care e dependent de Coca-Cola? Stăpânul său a dezvăluit că porcul consumă nu mai puțin de doi litri de Coca-Cola pe zi.

Citeşte şi: De ce se taie porcul de Crăciun. Obiceiul, păstrat încă de pe vremea dacilor și romanilor. Care sunt tradițiile și ce cuvinte magice se rostesc după proces!

Goppo bea nu mai puțin de doi litri pe zi din acest suc și a cucerit inimile tuturor românilor.

”Oameni buni, ați văzut-o și pe aceasta. La mine în fermă orice lucru este posibil. Este înnebunit după Cola. Vă dați seama, nu îi dau în fiecare zi, dar nu mă îndur să o las, pentru că o dată învățată…fratele meu este dependent de Cola și el a învățat-o, de fapt, azi i-a dat puțin, mâine puțin, și s-a luat fata noastră să bea o sticlă de doi litri și jumătate pe zi de Cola. Nu vă spun după ce bea ce energie are.

Coca-Cola tu poți să te reprofelezi, nu doar pentru oameni, ci și pentru animale. E un purcel foarte foarte mare. Purceii din rasa aceasta nu se îmblanzesc foarte ușor, însă ea este blândă.”, a spus stăpânul ei în vlog.

Citeşte şi: Porcul vietnamez din România care e dependent de Coca-Cola. Goppo bea nu mai puțin de doi litri pe zi din acest suc și a cucerit inimile tuturor românilor