Un PROSOP prieten cu BĂRBAŢII. O vedetă TV a rămas în SÂNII GOI la plajă FOTO

Una dintre cele mai sexy vedete din lume a fost fotografiată în sânii goi pe plajă de paparazzi care, foarte perspicace, au fost cu aparatele pregătite atunci când blondei Helen Flanagan i-a scăpat prosopul cu care se acoperea. La o zi după incidentul de pe plajă, Helen a trecut prin momente de groază, când trei indivizi i-au spart casa şi au ţinut-o pentru scurt timp ostatică.

19 iun. 2013, 15:20

Frumoasa blondă a tras sperietura vieţii, după ce a fost casa sa în valoare de 2.8 milioane de lire a fost spartă, în cursul nopţii de luni, potrivit The Sun.

Citeşte şi Un CORSET prea MIC pentru un BUST atât de mare. Actriţa care te va face să uiţi că AFARĂ PLOUĂ FOTO

Ea fost ţinută ostatică de infractori, după ce cu câteva ore în urmă postase un mesaj pe Twitter în care spunea că se simţea singură, deoarece iubitul ei era plecat în vacanţă. Înarmaţi cu un topor şi o şurubelniţă, bărbaţii mascaţi au furat un telefon şi bijuterii în valoare de mii de lire.

Incidentul a venit la doar câteva zile după ce frumosul model de 22 de ani a avut o sesiune foto incendiară la Ibiza, unde şi-a arătat din greşeală sânii, după ce a scăpat prosopul cu care se acoperea.

Citeşte şi S-a pozat SEXY, cu sânii acoperiţi de revista care a desemnat-o CEA MAI FRUMOASĂ femeie din Anglia

Helen este foarte speriată şi s-a temut pentru viaţa sa. Bărbaţii au ameninţat-o pe ea şi pe o prietenă cu topor, apoi le-au închis într-o cameră şi le-au ţinut ostatice. Ea s-a gândit că vor fi atacate şi chiar omorâte. Ştie că a fost o prostie din partea ei să scrie pe Twitter că este singură acasă. Hoţii au avut cale liberă deoarece sistemul de alarmă era oprit„, a declarat un apropiat al vedetei.