Un potent om de afaceri român oferă o recompensă de 100.000 de euro: „Nu trebuie să vă bat eu, că vă bate El”

Un om de afaceri din România oferă o recompensă colosală oricui poate oferi informații despre persoana care i-a incendiat mașina.

19 apr. 2023, 21:07
Un potent om de afaceri român oferă o recompensă de 100.000 de euro: „Nu trebuie să vă bat eu, că vă bate El”
Un om de afaceri român oferă o recompensă de 100.000 de euro

Mihai Borciu, un om de afaceri român, oferă o recompensă de 100.000 de euro oricui poate da informații despre cel care i-a incendiat mașina, inclusiv persoanei care a fost pusă să execute comanda: „De data asta nu va rămâne aşa”.

„Îl asigur că nu va avea nicio repercusiune din partea mea sau a organelor de poliţie”, spune acesta.

Omul de afaceri spune că oferă această recompensă doar pentru că vrea să afle cine e „cel care a îndrăznit să creadă că-i poate face rău”.

„Nu trebuie să vă bat eu, că vă bate El. Cel care a gândit-o, nu va putea trăi cu gândul. Dacă nu va avea puterea să vină să-mi spună, se va spânzura ca Iuda”, a mai spus Borciu.

Citește și: Un om de afaceri din Alba a reușit performanța să își distrugă avionul încă de la primul zbor. Care au fost cauzele accidentului aviatic

„Până nu se va afla, preoţii nu se opresc, indiferent de ce necaz va apărea în familiile lor”, a adăugat acesta, potrivit eBihoreanul.

Autoturismul, un Porsche Cayenne, folosit de angajații omului de afaceri, a fost incendiat în noapte de 9 spre 10 aprilie. Atacatorul ar fi stropit cu benzină mașina care se afla parcată în fața vilei în care locuiește familia Borciu, iar apoi a lăsat sticla cu combustibil, cu fitilul aprins, pe plafonul bolidului.

Incendiul a fost observat la timp și a fost stins înainte de sosirea pompierilor, flăcările distrugând numai o parte din plafon și o aripă a mașinii.

Citește și: O femeie din Arad a fost luată pe capotă de o șoferiță care a parcat pe locul ei plătit

„(…) Vreau să anunţ că ofer recompensă, 100.000 euro oricui îmi oferă informaţii care duc la identificarea celui care a indrăznit să atenteze la un bun de-al meu, inclusiv celui care a comis fapta. Pot să-l asigur pe acesta că nu va avea nici o repercursiune din partea mea sau a organelor de poliţie. 

Sunt strict interesat de cel care a îndrăznit să creadă că-mi poate face rău. Toate bunurile mele sunt asigurate. Cu fapte de genul nu-mi atrage nimeni atenţia, pe mine nu mă impresionează şi nici n-am impresionat niciodată pe nimeni dând foc la maşini sau să bat maşini. Faptele de genul sunt făcute de oameni slabi care nu sunt în stare de altceva. 

Să facă Dumnezeu dreptate. Nu trebuie să vă bat eu, că vă bate El. Cel care a gandit-o nu va putea trăi cu gândul, dacă nu va avea puterea să vină să-mi spună, se va spânzura ca Iuda. Data trecută am oprit preoţii din rugăciuni, pentru că m-i s-a arătat că e un apropiat de-al meu şi nu i-am vrut necaz în familie. Acum până nu se va afla nu se opresc, indiferent de ce necaz va apărea în familiile lor. 

Şi incidentul meu cu naşu’ tot de la îmbârligături a început. Toti îl vorbiţi urât acuma, dar v-am zis, încercaţi-l dacă aveţi curaj, să vedeţi că nu e cum vorbiţi voi de fricos şi slab. Dacă n-am dat curs când am aflat cine a început vorbele online, asta nu înseamnă că de data asta va rămâne aşa”, este mesajul integral al omului de afaceri.