Apocalipsa a pornit din biserică. Un preot a confundat aghiazma cu benzina şi a aruncat totul în aer, imagini teribile VIDEO

Un pastor nigerian a confundat benzina cu apa sfântă în timpul unei slujbe de vindecare care a avut loc într-o biserică din Lagos, provocând o explozie uriașă care a ucis un credincios.

05 dec. 2019, 15:49
Apocalipsa a pornit din biserică. Un preot a confundat aghiazma cu benzina şi a aruncat totul în aer, imagini teribile VIDEO

UPDATE. Ultimul bilanţ indică cel puţin 6 morţi.

ŞTIREA INIŢIALĂ. O explozie uriașă a zguduit oraşul Lagos, ea fiind cauzată de un preot într-o biserică. „Pastorul a luat un bidon de gaz, crezând că acesta conține aghiazmă. Apoi a golit conținutul pe un credincios care a venit să-și primească binecuvântarea, dar o lumânare aprinsă alături de aceştia a luat foc și amândoi au luat foc„, a declarat Ibrahim Farinloye, purtătorul de cuvânt al Agenției Naționale de Management pentru Situații de Urgență (NEMA). Credinciosul a murit pe loc, trupul său fiind „de nerecunoscut”, în timp ce pastorul a suferit „arsuri grave”, a mai spus purtătorul de cuvânt.

Incendiul, care a avut loc într-o biserică din districtul Baruwa din capitala economică nigeriană, s-a extins apoi într-o conductă de gaz din apropiere, care a explodat, creând un nor imens de fum gri pe cerul Lagosului.