Un preot candidează la Primăria Buzău

Paul Negoiţă, preotul care a candidat în 2012 pentru funcţia de primar al Buzăului şi s-a clasat al doilea la o diferenţă de 10.000 de voturi de Constantin Boşcodeală, a anunţat, vineri, că va candida şi la alegerile din acest an.

02 apr. 2016, 05:26
Un preot candidează la Primăria Buzău

Preotul a făcut anunţul pe Facebook.

Nu putem fi pentru totdeauna traşi pe sfoară, pe sfoara timpului şi a irosirii zilelor şi anilor în speranţa că anii care vor veni vor fi mai buni. Vor fi doar dacă îi facem să fie. Perfecţi nu vor fi, dar mai buni se poate. Cred în libertate, cred în înţelepciune, cred în viitor. Buzăul are nevoie de noi să dăm pagina istoriei! E vremea! Pare imposibil, dar este realizabil. 2016 va fi anul buzoienilor!„, a scris preotul Paul Negoiţă.

La alegerile din 2012, Paul Negoiţă a candidat ca independent atât pentru funcţia de primar al municipiului Buzău cât şi pentru un mandat de consilier local municipal.

Negoiţă a pierdut alegerile pentru Primărie, dar a obţinut un mandat de consilier local.

El este preot la Biserica „Sfântul Andrei” din municipiul Buzău şi director al unei şcoli postliceale cu profil sanitar.

La începutul lunii martie, Constantin Boşcodeală a fost condamnat definitiv la trei ani de închisoare cu suspendare în dosarul în care a fost judecat pentru că a acordat ilegal de la bugetul local peste 1,6 milioane de lei către Fotbal Club Gloria Buzău. Ulterior, el a fost suspendat din funcţia de primar al Buzăului.