Un preot, cu căţelul în braţe la slujbă: „Este foarte bolnav și dacă îl las acasă se întristează”

Un preot din Mexic a oficiat slujba cu cățelul în brațe. S-a întâmplat în orașul Coahuila de Zaragoza, unde părintele Gerardo Zatarain García, preot în parohia Todos Los Santos, a celebrat liturghia cu cățelul său, Paloma, în brațe.

29 mart. 2021, 10:48
Un preot, cu căţelul în braţe la slujbă: „Este foarte bolnav și dacă îl las acasă se întristează”
Un preot din Mexic a oficiat slujba cu cățelul în brațe

Un preot, cu căţelul în braţe. „Îmi pare rău, dar cățelușul meu este foarte bolnav și dacă îl las acasă se întristează, așa că l-am adus la slujbă”, a spus preotul, conform La Stampa.

Vestea s-a răspândit după ce o fotografie a făcut turul rețelelor sociale. Chiar dacă unora nu le-a plăcut „intruziunea”, majoritatea celor care au comentat au înțeles adevăratul sens al gestului.

Citeşte şi: Banda românească de interlopi din Mexic care concurează cu marile carteluri: au furat din bancomate peste 1,2 MILIARDE de dolari

Un preot, cu căţelul în braţe

Înseamnă respect pentru viață. Mulțumim lui Dumnezeu că și-a trimis slujitorii să dea exemplu” sau „cu un astfel de preot mă convertesc”, sunt doar două comentarii.

El es el padre zatarain de Torreón Coahuila. Da misa, mientras su perrita llega a buscarlo, debido a que se encubtra…

Publicată de Defensoría Animalista pe Duminică, 14 martie 2021

Sensibilitatea acestui preot amintește de cea a unor „colegi” de-ai săi care au deschis ușile bisericilor pentru patrupezi, cu precădere de părintele João Paulo Araujo Gomes, pastor al Parohiei Sant’Ana Gravatá din Brazilia, care ducea animalele fără stăpân la slujbă și îi invita pe credincioși să adopte unul, potrivit Mediafax.

O nouă mutaţie a coronavirusului face ravagii în Mexic

O nouă tulpină a coronavirusului face ravagii în Mexic. Potrivit autorităţilor, aceasta a provocat 87,23% dintre cazurile de COVID-19 studiate în luna februarie. În prezent, Mexicul ocupă locul al treilea la nivel mondial ca număr al deceselor cauzate de coronavirus.

Ramirez a declarat la o conferinţă de presă că această mutaţie, observată pentru prima oară în Mexic în octombrie, “ar putea avea o mai mare transmisibilitate”, dar a precizat că “deocamdată nu este adecvat să o numim o nouă variantă mexicană”, potrivit Agerpres.

Potrivit oficialului INDRE,  noua tulpina a primit denumirea B.1.1.222 şi prezintă o mutaţie T478K.

Putem face o solicitare pentru a fi denumită această variantă cu un nume specific, dar nu este încă potrivit pentru a o desemna ca nouă variantă mexicană”, a precizat  Ramirez.


loading...
Partenerii noștri