Un preot din Bistriţa Năsăud şi-ar fi hărţuit sexual enoriaşele

Un preot din Bistrita Nasaud este cercetat pentru ca si-ar fi hartuit sexual enoriasele. Dezvaluirile despre trecutul acestuia sunt absolut uluitoare.

13 dec. 2014, 10:50
Un preot din Bistriţa Năsăud şi-ar fi hărţuit sexual enoriaşele

Un scandal fara precedent a izbucnit in comunitatea romaneasca din Toronto, dupa ce s-a aflat ca unul dintre preoti este acuzat de hartuire sexuala! I.P., in varsta de 55 de ani, a ajuns pe mana politistilor dupa ce chiar una dintre enoriase l-ar fi reclamat ca a obligat-o sa intretina relatii sexuale cu el, scrie cancan.ro.

In declaratia ei, femeia a sustinut ca evenimentul s-a petrecut chiar in biserica in care acesta slujea, dar si faptul ca a fost salvata de doi enoriasi care intrasera in lacasul de cult. Preotul s-a luptat sa-si demonstreze nevinovatia si a reusit in cele din urma sa iasa din arest, fiind cercetat in stare de libertate.

Scandal monstru: O angajată într-o instituţie de stat, hărţuită sexual de director STENOGRAME

Marturisirile din acest caz sunt insa incredibile. “Toata lumea si-a dat seama ca este ceva ciudat cu el, pentru ca pe barbatii ii tinea la spovedit cate doua minute, in timp ce pe femei le tinea sub patrafir si cate doua ore”, a povestit una dintre enoriase.

Trecutul preotului I.P. este la fel de tumultos ca si valul de acuzatii. Originar din Bistrita Nasaud, acesta ar mai fi avut de-aface cu astfel de acuzatii si in trecut.

“Consatenii lui au fost indignati cand au aflat ce le face femeilor. Oamenii din Rebrisoara au fost indignati ca am avut curaj sa declar ceva, si atunci m-am suparat tare si am zis: L-ati scos afara din sat, barbatii l-au scos afara, si a trebuit sa plece. Uitati ca acum face exact ce facea la noi in sat. Am luat cam toate femeile la rand, dar unor le placea”, a povestit aceeasi sursa.