Un preot din Iaşi a fost prins de soţie cu amanta, în casa parohială. Concubina, învăţătoare la şcoala unde clericul predă religie

Preotul Flavian Duduman din Iași este în centrul unui scandal, dar și în atenția Inspecției bisericești! Clericul ar fi fost prins de soția sa împreună cu amanta, care este învățătoare la școală comuna Golăiești, unde preotul predă religie. Faptele s-ar fi consumat, susține soția acestuia, atât în casa parohială, cât și în apartamentul personal. Ba mai mult, preoteasa ar fi fost nevoită chiar să cheme pompierii să spargă ușa pentru a intra în apartament.

18 dec. 2018, 14:30
Un preot din Iaşi a fost prins de soţie cu amanta, în casa parohială. Concubina, învăţătoare la şcoala unde clericul predă religie

Tânărul preot Flavian Duduman este paroh la Cilibiu, comuna Golăieşti, și este acum cercetat canonic de Corpul de inspecţie bisericească fiindcă, pe lângă acuzațiile aduse de către soția sa, aceștia au descoperit și faptul că el a divorțat la începutul lunii decembrie.

„Este o investi­gaţie în curs de desfăşurare, miercuri, de la ora 10.00, îl avem pe părintele chemat la noi, la Mitropolie, pentru o primă discuţie. Îl vom informa despre plângerea făcută de soţia sa, îi vom prezenta şi ceea ce ştim noi, abordăm şi problema divorţului, demarăm efectiv o anchetă.

Citeşte şi Cristian Pomohaci, noi probleme cu LEGEA. Viteza ŞOCANTĂ cu care a fost prins de Poliţia Rutieră!

Atâta timp cât nu e vorba de un adulter demonstrat, dacă divorţul este pronunţat din culpa ambelor părţi, teoretic, da, este foarte pasibil de depunere din treaptă, dar asta se face în urma unei analize foarte atente. Am înţeles de la doamna că au fost la un notar, dar vreau să aflu şi părerea preotului miercuri”, a declarat pr. Dumitru Boboc, inspector eparhial bisericesc de la Corpul de inspecţie bisericească al Arhiepiscopiei Iaşilor.

Continuarea articolului pe libertatea.ro.