Un preot din Iaşi, cercetat penal. Vezi cum a reacţionat când şi-a văzut nevasta cu AMANTUL

Un preot din Iaşi este cercetat pentru că îşi jigneşte soţia şi o ameninţă cu moartea. Preotul s-a revoltat când şi-a văzut soţia, cu care are şi doi copii, că iese pe stradă cu amantul. Bărbatul a fost ulterior amendat.  

30 nov. 2013, 09:46
Un preot din Iaşi, cercetat penal. Vezi cum a reacţionat când şi-a văzut nevasta cu AMANTUL

Cu toate că în faţa credincioşilor predică despre înţelegere şi dragoste, în viaţa privată preotul este un adevărat răufăcător. Astfel, în ultima ceartă cu soţia el a ameninţat-o cu moartea, fiind cercetat penal pentru acest lucru, potrivit bzi.ro

Citeşte şi Preotul beat, care a provocat un grav accident în Constanţa, a rămas fără sutană

În acelaşi timp, el a fost amendat cu 200 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice după ce şi-a ameninţat nevasta în plină stradă în momentul în care a descoperit că aceasta se plimba cu iubitul pe stradă. Inedit este faptul că cei doi au împreună doi copii, însă bărbatul ştia de existenţa iubitului soţiei, dat fiind că cei doi nu locuiesc în prezent împreună din cauza certurilor. Chiar dacă femeia doreşte să divorţeze, preotul nu acceptă acest lucru deoarece riscă să îşi piardă parohia şi implicit locul de muncă.

Preotul ştia de relaţia dintre cei doi, pentru că ea locuieşte împreună cu acel bărbat şi cu copii, o fetiţă de 7 ani şi un băiat de 12 ani. I-a zis să nu se mai afişeze cu el în public şi i-a spus că nu o să îi dea niciodată divorţul, pentru că riscă să îşi piardă parohia. Ea susţine că a agresat-o de mai multe ori şi vrea cu orice chip să scape de el şi să-si refacă viaţa„, au precizat surse din cadrul anchetei.

Citeşte şi Un preot a intrat pe roşu într-o intersecţie şi a provocat un accident grav, la Iaşi

Femeia, împreună cu cei doi copii minori, se află în acest moment într-unul dintre centrele Direcţiei de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC), sub pază strictă. Spune că se teme de ameninţările bărbatului alături de care a trăit în ultimii ani, aşa că a cerut sprijin.