Un preot spiritual face glume despre căsnicie: A te supune soţului nu înseamnă a-i mirosi ciorapii murdari

Credinţa se păstrează şi cu stand-up comedy. Consilierul Mitropolitului Ardealului, Constantin Necula, a făcut glume pe seama vieţii de cuplu şi a vorbit dezinvolt în faţa studenţilor. Culmea, totul a avut loc la un curs la Facultatea de Teologie "Andrei Şaguna" din Constanţa, acolo unde preotul predă de mai multă vreme.

02 iul. 2015, 08:11
Un preot spiritual face glume despre căsnicie: A te supune soţului nu înseamnă a-i mirosi ciorapii murdari

Cred că a te supune soţului nu înseamnă a-i mirosi ciorapii murdari. A-l descălţa de ciorapi când e nărod şi nici a-i admite toate mojiciile. Dacă cel mai bun prieten este cel care te apără pe tine de tine însuţi, înseamnă că cea mai bună soţie te apără pe tine de tine însuţi„, le-a spus consilierul Mitropolitului Ardealului, Constantin Necula, studenţilor de la Facultatea de Teologie „Andrei Şaguna” din Constanţa, potrivit România TV.

Sfaturile preotului nu s-au oprit aici: „A te supune soţului nu înseamnă că dacă vine beat acasă, tu eşti obligat să îi spui că gândim pozitiv, a avut o indigestie pe bază de trei litri de vin, l-a afectat berica. Îl pui pe tâmpit să spele pe jos. Problema este că până dimineaţa pute voma şi simt copiii şi copiii nu au voie să fie atinşi de astfel de lucruri. A-ţi iubi soţia înseamnă a pune pamperşi, a spăla vasele, WC-uri, chiar dacă eşti popă. Că nu îţi cade nicio mână. Nu eşti atins de duhul sfânt chiar tot timpul„.

Acesta a mai spus că este profund întristat atunci când doi soţi care nu se mai înţeleg, decid să facă un copil ca să-şi salveze căsnicia.

Preotul consideră că vârsta pentru căsnicie trebuie să fie una decentă. „Adică să nu îmi spună că unul de 20 de ani se ia cu una de 64 de ani pentru că o iubeşte. Ea la 20 de ani, el la 45 de ani, bravo, sună bine„, a conchis acesta.