Un preşedinte de club CONFIRMĂ: Discutăm cu Mircea Lucescu pentru postul de antrenor

Preşedintele clubului turc de fotbal Galatasaray Istanbul, Unal Aysal, a confirmat că gruparea sa discută cu Mircea Lucescu, antrenorul român al campioanei Ucrainei, Şahtior Doneţk, relatează portalul turkish-football.com, citat de Agerpres.

13 iun. 2014, 15:21
Un preşedinte de club CONFIRMĂ: Discutăm cu Mircea Lucescu pentru postul de antrenor

Mircea Lucescu are un loc aparte în istoria lui Galatasaray şi a fost demis pe nedrept deşi a câştigat campionatul Turciei. Lucescu e popular printre suporterii noştri şi e prima noastră opţiune. El mai are un an de contract cu Şahtior, dar e liber să plece dacă primeşte aprobarea preşedintelui clubului. Vom aştepta până luni ca Lucescu să ia o decizie, dacă este disponibil vom începe negocierile„, a declarat preşedintele lui Galatasaray Istanbul, Unal Aysal.

Dacă Lucescu nu este disponibil, avem mai mulţi antrenori talentaţi pe lista noastră scurtă„, a adăugat oficialul Galatei.

Citeşte şi Lucescu şi Şahtior au cucerit al 8-lea titlu împreună: „Vreau să rămân, dar depinde de situaţia politică”

Mircea Lucescu a recunoscut că este interesat s-o preia pe Galatasaray, care s-a despărţit recent de tehnicianul italian Roberto Mancini. Antrenorul român a precizat că urmează să aibă o întâlnire decisivă cu patronul lui Şahtior Doneţk, miliardarul Rinat Ahmetov.

Mircea Lucescu a mai antrenat-o pe Galatasaray între 2000 şi 2002, perioadă în care a reuşit să cucerească Supercupa Europei cu gruparea din Istanbul, pe care a calificat-o în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, în sezonul 2000/2001.

Experimentatul managerul român a condus-o pe Galatasaray către titlul de campioană în sezonul următor, însă a fost concediat, deşi a cucerit titlul.

Citeşte şi Veste TERIBILĂ pentru Mircea Lucescu. ANUNŢ OFICIAL al clubului Şahtior Doneţk