Un primar din Gorj a numit ulița care duce spre o cabană pe care o deține „Aleea Colț de Rai”: „Am niște legături aparte cu Sfântul”

Edilul din Gorj, localitatea Văgiulești, a denumit „Aleea Colț de Rai” o uliță care duce spre o cabană pe care o deține în scop turistic. Constantin Pîrjol urmărește să facă și mai mulți bani din poziția de primar, deși este la al patrulea mandat. Locuitorii nu au tocmai cuvinte de laudă la adresa lui.

31 oct. 2023, 10:08
Un primar din Gorj a numit ulița care duce spre o cabană pe care o deține „Aleea Colț de Rai”: „Am niște legături aparte cu Sfântul”
Un primar din Gorj a numit ulița care duce spre o cabană pe care o deține „Aleea Colț de Rai”: „Am niște legături aparte cu Sfântul”

Un primar din Gorj a numit o uliță din una dintre cele mai înapoiate localități din județ la capitolul investiții „Aleea Colț de Rai”. Această uliță duce spre o cabană pe care edilul o are în proprietate în scop turistic. Localnicii nu văd cu ochi foarte buni acest lucru, mai ales în contextul în care drumurile din localitate sunt într-o stare precară.

Citește și: Povestea impresionantă a Cosminei, tânăra crescută la casa de copii, care a reușit să-și vadă visul cu ochii. Primarul din sat: „Ești fata pe care nu am văzut-o niciodată tristă, ești un model de om”

Un primar a numit o uliță „Aleea Colț de Rai”

De două luni, ulița neasfaltată se numește „Aleea Colț de Rai” și duce spre o cabană deținută de Constantin Pîrjol, primar în localitatea Văgiulești, județul Gorj, potrivit observatornews.ro.

„Am niște legături aparte cu Sfântul”, a explicat primarul, după ce a fost întrebat de ce a ales acest nume, menționând că acolo simte că ar eo legătură aparte cu divinitatea.

Constantin Pîrjol conduce de aproape 20 de ani destinele localității Văgiulești, însă localnicii nu sunt foarte mulțumiți de performanțele acestuia. Infrastructura rutieră este la pământ, școlile sunt într-o stare dezastruoasă, nu există dispensare iar cultura este ca și inexistentă. Oamenii se simt abandonați de autorități, însă atenția revine asupra lor atunci când e vorba de taxe și impozite.

În această localitate există și un cătun numit Valea Roșie, unde trăiesc cu greu opt familii și o bătrână de 87 de de ani. Drumul care leagă aceste case cu satul este neasfaltat, iar primarul nu le-a pus nici măcar piatră pentru ca singura legătură cu civilizația a acestor cetățeni să nu fie plină de gropi și de noroi.

Bărbații din cătun și-au rupt mașinile în gropile de pe drum și au mulțumit fiului bătrânei, antreprenor în Motru care, din propriul buzunar, a adus piatră pe drumul care ar fi trebuit reabilitat din bani publici. Oamenii au cerut ajutorul prefectului de Gorj, Iulian Popescu, iar purtătorul de cuvânt al instituției Iani Gârbaciu, i-a asigurat că problema lor va fi pusă în discuția Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, dar și că prefectul, în persoană, va ajunge la ei.

Citește și: Rareș Bogdan și Sebastian Burduja, favoriții PNL pentru a candida la Primăria Capitalei. Ce capital de încredere mai au Nicușor Dan și Gabriela Firea