Un primar din Prahova a găsit o modalitate inedită de a-i stimula pe copii să înveţe VIDEO

Un primar dintr-o comună prahoveană îi premiază pe elevii cu cele mai bune rezultate la învăţătură. Astfel, copiii se străduiesc să obţină 10 pe linie pentru a putea pleca în tabără, mai ales că pentru unii dintre ei aceasta este singura posibilitate să vadă marea.

30 mai 2015, 09:24
Un primar din Prahova a găsit o modalitate inedită de a-i stimula pe copii să înveţe VIDEO

Carla are 12 ani şi este în clasa a VI-a. Anul trecut, pentru că a avut o medie generală peste 9, a plecat în tabără cu colegii. A fost prima oară cand a văzut marea. Carla nu e este singura care învaţă să ca ajungă la mare.

Chiar vreau să merg şi eu la mare. Am învăţat mai mult anul acesta. Este concurenţă mare cu tabăra asta„, a declarat un alt elev, Andrei Constantin.

Primarului i-a venit ideea de a-i stimula pe copii să înveţe, după ce şi-a amintit de taberele din propria copilărie. „Pe vremea noastră încă mai erau în actualitate aceste tabere. Ideea mi-a venit în sensul de a stimula elevii să aibă rezultate bune la învăţătură„, a explicat primarul din comuna Blejoi, Adrian Dumitru.

Pentru cei 45 de copii care vor pleca la mare o săptămană, primăria Blejoi a alocat aproape 40.000 de lei din bugetul local.