Un primar din Prahova se plânge că i-a dispărut O JUMĂTATE DE MILION de EURO din BANCĂ VIDEO

Primarului din comuna Plopu i s-au furat din cutia de valori bani în lei şi în valută, lingouri de aur şi bijuterii. Cazul se întâmplă la aceeaşi bancă unde, săptămâna trecută, un alt client a reclamat că i-au dispărut 200.000 de euro. El crede că unul dintre funcţionarii băncii l-a lăsat fără avere.

09 iul. 2013, 06:22
Un primar din Prahova se plânge că i-a dispărut O JUMĂTATE DE MILION de EURO din BANCĂ VIDEO

Scandalul de la o bancă din Ploieşti ia amploare. Astfel, după ce săptămâna trecută un bărbat a reclamat că i-au dispărut din cutia de valori bunuri de 200.000 de euro, acum un primar susţine că a rămas fără jumătate milion de euro. Victima este primarul comunei Plopu din Prahova. Primarul a rămas şocat când a văzut că toată agoniseala de o viaţă, pe care o ţinea în cutia de valori a băncii, a dispărut, potrivit România TV.

Citeşte şi Un bărbat din Prahova reclamă un FURT de bani şi bunuri în valoare de 200.000 euro dintr-o bancă

El a verificat ultima oară cutia de valori în luna aprilie, când spune că avea aproape un milion de euro, dar şi un kilogram de aur.

Am fost şocat şi încă sunt şocat. Nu cred că este adevărat, tot cred că e un vis care îmi doresc să se termine. Este vorba de 410.000 dolari, 100.000 lire sterline, 30.000 de franci, 8.000 dolari canadieni şi un kilogram de aur , este munca familiei mele. Ultima oară am văzut banii în aprilie„, a povestit Adrian Bălănescu, primar comuna Plopu.

Bărbatul crede că unul dintre funcţionarii băncii l-a lăsat fără avere. Inedit este faptul că banii şi bijuteriile nu figurează în declaraţia de avere a lui Adrian Bălănescu, care este primar de un an. Mai mult, el susţine că banii şi bunurile nu erau în totalitate ale sale, unele aparţineau unor rude. Pe de altă parte, se pare că o altă cutie de valori a fost găsită deschisă, dar nu lipsea nimic din ea.

Citeşte şi 3.000 de români au dat banca în judecată între 2010-2012. Jumătate dintre ei au şi câştigat

La aceeaşi bancă, săptămâna trecută, un om de afaceri din Bărcaneşti s-a trezit cu cutia de valori goală. El spune că i s-au furat 200.000 de euro şi bijuterii. Poliţia anchetează ambele cazuri. În ultimii 12 ani primarul din Plopu a avut afaceri cu case de schimb valutar, afaceri transferate acum pe numele soţiei.