Un primar din Teleorman, beat la volan, a accidentat un rival politic, apoi a fugit de la locul faptei

Un primar din Teleorman s-a urcat beat la volan și a produs un accident grav, apoi a fugit de la locul faptei. Mașina pe care a lovit-o aparține unui consilier local, care îi este rival politic primarului.

30 oct. 2021, 16:03
Un primar din Teleorman, beat la volan, a accidentat un rival politic, apoi a fugit de la locul faptei

Un primar din Teleorman s-a urcat beat la volan și a produs un accident grav în localitatea Balaci, județul Teleorman. Primarul a intrat în autoturismul unui adversar politic, apoi a fugit de la locul faptei.

Un consilier local acuză că primarul din localitate a urcat la volan beat, a pierdut controlul volanului și a intrat în autoturismul lui.

”Era la volan primarul, conducea mașina, ne-am ciocnit, a fugit de la locul accidentului”, a spus consilierul local. Acesta a mai spus că primarul s-a întors ulterior cu un alt șofer despre care ar fi spus că s-a aflat la volan la momentul producerii accidentului.

Primarul din Teleorman neagă acuzațiile pe care i le-a adus rivalul său politic.

Accident tragic în Arad. Un băiat de 14 ani și-a pierdut viața și alți patru au fost răniți. Șoferul mașinii era minor
Primarul spune că acuzațiile sunt nefondate și că este doar o încercare de răzbunare a consilierului.

”Eu am depus o plângere la DIICOT pentru formarea unui grup infracțional. Au format un grup de Whatsapp, conversațiile au ajuns la mine… că va cumpăra o mașină veche, că va aduce din București un om de încredere să intre în mine ca să mă scoată din circuit, că e târziu peste patru ani”, a declarat primarul din Balaci.

Polițiștii au deschis un dosar penal, iar acum fac verificări, relatează Antena 3. 

Fiica mentorului lui Vladimir Putin, implicată într-un accident cumplit în Rusia. Două persoane au murit

Un accident cumplit a avut loc în Rusia. Două persoane au murit după ce maşina în care se afla fiica mentorului lui Vladimir Putin, o cunoscută prezentatoare tv, a intrat în plin într-un Volkswagen.

Accidentul s-a petrectut pe o şosea din Soci. Potrivit primelor informaţii, un Volkswagen a fost spulberat de un Mercedes Maybach care depăşea un autobuz. Din fericire, cei 10 pasageri nu au păţit nimic, în schimb, o tânără din Volkswagen a decedat pe loc, iar o alta a murit la scurt timp, în spital.

Liderul PSD Dumitru Văduva a murit într-un accident rutier în Bulgaria

În Mercedes se afla Kseniya Sobchak, fiica regretatului Anatoly Sobchak, fost primar al Sankt Petersburg, al cărui adjunct și mână dreaptă în anii ’90 era Vladimir Putin. Aceasta se întorcea de la un eveniment și era pe scaunul pasagerului. Imediat după accident, vedeta tv și-a chemat un taxi și a plecat spre aeroport.

”Am fost în mașină. Mașina nu este a mea, nici șoferul nu este angajatul meu. Nu l-am grăbit pe șofer, desigur. Niciunul dintre noi nu se grăbea. În timpul călătoriei eram într-o discuție de serviciu pe „Zoom” și există o înregistrare în care se vede ce fac. A fost o decizie personală pe care a luat-o șoferul”, a declarat ulterior aceasta, potrivit Antena 3.

Dupa absolvirea universității, Kseniya Sobchak a devenit gazda unei emisiuni extrem de populare în Rusia. Apoi, în 2018, a candidat la presedinție și a ajuns pe locul patru cu 1,7% din voturi.