Un primar din Vaslui a oprit apa unui bloc întreg după ce magazinul soţiei a fost inundat de mai multe ori

Un edil din judeţul Vaslui a ordonat să se taie apa într-un bloc după ce magazinul soţiei sale situat la parter a fost inundat. Apa a fost oprită pe ambele scări, iar locatarii s-au revoltat. Răspunsul primarului a fost clar: problemele se vor rezolva după ce va fi mutat mobilierul şi marfa din magazin.

13 feb. 2016, 07:45
Un primar din Vaslui a oprit apa unui bloc întreg după ce magazinul soţiei a fost inundat de mai multe ori

Primarul din Murgeni a oprit pur şi simplu apa la un bloc pentru că, magazinul său, situat la parter a fost inundat de mai multe ori din cauza unei defecţiuni.

Supărat că marfa i-a fost inundată, edilul a oprit apa celor 24 de familii din bloc. Mai mult, acesta a ameninţat că vor sta fără apă până când, va putea să-şi mute marfa şi mobilierul din magazin.

Primarul de apără însă, şi spune că nu a dat nicun ordin.

„N-am dat eu nicio dispozitie. M-au inundat de vreo patru ori si trebuie sã-si repare teava. Acum, ca sã nu mi se strice marfa si mobilierul din magazin, au spus cã vor repara!”, a spus primarul potrivit vremeanoua.ro.

În cele din urmă, situaţia a fost rezolvată de către directorul sistemului de distributie si colectare a apei potabile si menajere, care, şi-a trimis imediat oamenii să dea drumul la apă locatarilor.

Citeşte şi