ÎNCĂ O DEMISIE la PRO TV. Un producător important a părăsit postul

Alex Livadaru, producătorul campaniei Pro TV "Tu ştii ce mai face copilul tău?", pentru care postul a obținut singurul premiu Emmy, a părăsit televiziunea.

25 mai 2014, 13:53
ÎNCĂ O DEMISIE la PRO TV. Un producător important a părăsit postul

„Este un premiu al Ştirilor PRO TV, care, zi de zi, adună milioane de români în faţa televizorului, la toate ediţiile, fiind lider detaşat de audienţă pe toate programele. Faptul că aceste reportaje excepţionale au fost apreciate la Emmy arată valoarea şcolii de jurnalism PRO TV, care a intrat în categoria greilor mondiali: CNN, BBC, FOXNEWS, TF1, Globo, ITV. Bruce Paisner, CEO International Emmy Awards, declara la premiere că s-a luat în calcul criteriul calităţii în toate fazele execuţiei unui reportaj – de la documentare, poveste, scriere, filmare până la editarea imaginii”, spunea, la momentul premierii, în 2008, Livadaru, scrie reportervirtual.

Livadaru a fost Content Manager la Știrile PRO TV, a coordonat sute de jurnale ale postului, iar în ultimul timp se ocupa de site-ul www.stirileprotv.ro și coordona echipa „România te iubesc”.