Excursie memorabilă! Un profesor beat şi-a dus elevii la striptease

Un profesor de informatică din Anglia a organizat, împreună cu elevii săi, o excursie pe care aceştia nu o vor uita prea curând. Ameţit de aburii alcoolului, cadrul didactic a găsit de cuviinţă să-şi ducă elevii la striptease.

23 apr. 2021, 21:03
Excursie memorabilă! Un profesor beat şi-a dus elevii la striptease

Un profesor beat şi-a dus elevii la striptease. În vârstă de 55 de ani, Richard Glenn era profesor la Longridge Towers School (Anglia), o şcoală privată la care elevii plătesc taxe taxe de aproape 5.000 de lire sterline pe semestru, informează BBC.

Profesorul şi-a dus elevii în Costa Rica şi se pare că, în cea mai mare parte a sejurului, acesta a avut un comportament inacceptabil, potrivit raportului agenţiei guvernamentale din UK.

Potrivit sursei citate, excursia a avut loc în vara anului 2019. După excursie, profesorul şi-a recunoscut vina şi faptul că a avut un comportament nepotrivit. Acesta a fost concediat. Acum, însă, a venit şi decizia oficială a comisiei care l-a cercetat.

Citetse si Profesorii care nu fac vaccinul anti-COVID ar putea preda doar online. Ministrul Educaţiei: „E o presiune din partea părinţilor”

Un profesor beat şi-a dus elevii la striptease, după ce a băut cot la cot cu ei

Raportul arată că, în Costa Rica, Richard Glenn era unul dintre liderii de grup pentru elevii cu vârste între 16 şi 18 ani. El a băut alcool cot la cot cu elevii. Pe unii i-a ameninţat că îi „loveşte în cap„, pe alţii i-a luat la un club de striptease. Pe lângă aceste fapte, s-a comportat agresiv cu o femeie care a încercat să-l ajute să ajungă la zona sa de dormit.

Comisia care a anchetat cazul a ajuns la concluzia că profesorul a pus „unul sau mai mulţi elevi” în situaţii de risc.

Ulterior, cadrul didactic a declarat că nu-şi aminteşte mare lucru din ce s-a întâmplat fiind prea beat. Profesorul a fost suspendat timp de trei ani. După scurgerea acestui interval de timp, Glenn va trebui să depună o cerere pentru ca interdicţia de a preda să-i fie ridicată.

Citeste si Metodologia de evaluare a profesorilor de către elevi. Fişele se completează la finalul fiecărui semestru