TRAGEDIE la Braşov: Un profesor a murit în faţa şcolii. Medicii nu au reuşit să îl salveze

Un profesor de 55 de ani din Braşov a murit miercuri dimineaţa, în staţia de autobuz din faţa şcolii unde preda. Medicii SMURD care au ajuns la faţa locului nu au putut să îl mai salveze pe bărbatul care se pare că avea probleme cardiace.

27 mart. 2013, 08:37
TRAGEDIE la Braşov: Un profesor a murit în faţa şcolii. Medicii nu au reuşit să îl salveze

Incidentul a avut loc în jurul orei 8.00, când profesorul, în vârstă de 55 de ani, care preda fizica şi chimia la Şcoala Nr. 6 Iancu Mureşianu din Braşov, a suferit un stop cardio-respirator.

Potrivit primelor informaţii, profesorul se îndrepta spre şcoală, iar după ce a coborât din autobuz i s-a făcut rău şi a căzut. În momentul incidentului, în staţia de autobuz se aflau mai mulţi elevi şi profesori care au sunat la 112 pentru a chema ambulanţa.

Citeşte şi Tragedie la BAC: Un profesor a murit înainte să intre în sala de examen

La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD care au încercat să resusciteze victima, dar a fost prea târziu. Bărbatul a decedat la 40 de minute de la intervenţia salvatorilor.

Citeşte şi Personalul didactic s-ar putea pensiona la sfârşitul anului universitar în care împlineşte 65 de ani

În jurul orei 8.00 am fost solicitat pentru a acord primul ajutor unui bărbat de  55 ani. Într-o primă fază un echipaj SMURD a ajuns la faţa locului. Ulterior, şi un echipaj de terapie intensivă a fost chemat. Bărbatul se afla în staţia de autobuz din faţa Şcolii Nr. 6 din Brasov. El a fost resuscitat pentru 30 de minute, dar bărbatul a intrat în stop cardio-respirator. Acesta nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat. Nu se ştiu cu exactitate cauzele„, a declarat Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt al ISU Braşov, pentru România TV.

Citeşte şi Un profesor din Dolj a murit la uşa Inspectoratului Şcolar

Surse din cadrul unităţii de învăţământ au declarat că bărbatul a căzut pe trecerea de pietoni, în timp ce venea spre muncă. El era cunoscut drept având probleme cardiace şi principala cauză a decesului se crede a fi un infarct miocardic.