Un profesor din Câmpulung Muscel, acuzat că făcea ORGII cu elevele sale

Un profesor din Câmpulung Muscel ademenea fetele acasă la el, unde întreţineau relaţii sexuale. Mai mult, le promitea bani dacă făceau acelaşi lucru si cu alţi bărbaţi. Aproximativ 20 de copile i-au trecut prin pat. Acum profesorul este la audieri, împreună cu alte 19 persoane, informează România TV.

03 nov. 2016, 19:04
Un profesor din Câmpulung Muscel, acuzat că făcea ORGII cu elevele sale

Profesorul în vârstă de 51 de ani din Câmpulung Muscel a ademenit aproximativ 20 de eleve cu care întreţinea relaţii sexuale. Pe cele care erau virgine le plătea cu sume considerabile şi le convingea să aducă şi alte fete cu care să întreţină relaţii sexuale atât el, dar şi alţi clienţi de-ai săi.

Nu este prima dată când profesorul are probleme din cauza comportamentului său. În urmă cu mai mulţi ani a fost transferat de la o şcoală din Câmpulung Muscel pentru că avea probleme cu alcoolul, dar şi pentru că le făcea avansuri elevelor sale.

În total 19 persoane au fost ridicate de oamenii legii şi duse la audieri. O persoană dintre acestea are 70 de ani. De asemenea, profesorul a fost dus şi el la audieri şi trebuie să dea explicaţii în faţa anchetatorilor.

Citeşte şi Percheziţii în Câmpulung, la persoane care ar fi exploatat sexual mai multe eleve