Un profesor universitar din Iaşi s-a spânzurat în clădirea facultăţii la care preda VIDEO

Un profesor universitar din Iaşi a fost găsit spânzurat chiar în clădirea facultăţii la care preda. Acesta şi-ar fi pus capăt zilelor din cauza unor probleme financiare cauzate de proiecte derulate în cadrul universităţii. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a stabili exact care au fost cauzele morţii bărbatului. 

25 nov. 2015, 18:08
Un profesor universitar din Iaşi s-a spânzurat în clădirea facultăţii la care preda VIDEO

Bărbatul avea 47 de ani şi era profesor universitar la Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului din cadrul Universității Tehnice „Gh. Asachi” din Iaşi. Acesta a fost găsit spânzurat miercuri după-amiază chiar în clădirea facultăţii.

Corpul profesorului a fost găsit pe o scară de acces către birouri și cabinete din sediul facultății. Paznicii susțin că de obicei accesul la această scară este restricționat. Profesorul pentru a ajunge acolo a trebuit să treacă de un grilaj, informează ziaruldeiasi.ro.

Apropiaţii spun că bărbatul ar fi recurs la un asemenea gest din cauza unor probleme fianciare cauzate de un proiect la care lucra.

„A fost un băiat extraordinar de harnic, nu știu ce Dumnezeu s-a întâmplat. Am rămas cu toții blocați, avea un proiect la care lucra, o fi fost vreun surmenaj din ăsta, Dumnezeu știe, au rămas copiii mici acasă„, a declarat prof.dr. Ion Giurma, rectorul universității. Aceștia au lucrat la mai multe proiecte de cercetare împreună, fiind colegi în același departament.

Polițiștii și criminaliștii fac cercetări pentru a stabili exact cauzele care l-au determinat să-şi pună capăt vieţii.

Citeşte şi