Un proprietar din Bucureşti îşi donează apartamentul unei familii cu copii sau unui caz social

O familie din București face un gest uimitor. Vor să-şi doneze apartamentul unei familii cu copii, dar fără posibilităţi materiale, sau unui caz social.

31 aug. 2015, 17:41
Un proprietar din Bucureşti îşi donează apartamentul unei familii cu copii sau unui caz social

Pe site-ul opece.eu apare un anunţ postat de o familie din Bucureşti, care a ales să îşi doneze locuinţa unui caz umanitar sau unui elev cu rezultate remarcabile la învăţătură. Familia care îşi dăruieşte locuinţa urmează să se mute în SUA definitiv.

Donez unui caz social sau unei familii cu, copii care nu are o locuinta apartament cu 2 camere in Bucuresti zona Militari. Pretendentii donatiei trebuie sa faca dovada situatiei lor prin documente oficiale. De asemenea donatia se poate indrepta si catre un elev/student cu rezultate exceptionale la invatatura dar fara conditie materiala. Apartamentul se doneaza cu tot ce este in el. Daca te intrebi de ce ar dona cineva un aparatament in loc sa-l vanda, raspunsul este ca eu si familia mea avem mai mult decat putem cheltui plus ca ne mutam definitiv in S.U.A. Ne poti trimite povestea ta folosind formularul de mai jos„, este mesajul proprietarului de pe www.opece.eu.