Un proxenet a fost reţinut, după ce o fată pe care o ducea să se prostitueze s-a aruncat din maşină la vamă

Un proxenet brailean a ajuns in spatele gratiilor dupa ce o tanara, pe care o forta sa-si vanda trupul in strainanate, s-a aruncat din masina chiar in Vama Bors, inainte de a parasi din nou tara.

30 sept. 2014, 12:48
Un proxenet a fost reţinut, după ce o fată pe care o ducea să se prostitueze s-a aruncat din maşină la vamă

Adrian Tiutiu, in varsta de 34 de ani, a fost retinut pentru 29 de zile, sambata, 27 septembrie, fiind acuzat de procurorii DIICOT Oradea ca prin amenintari si agresiune fizica a obligat sase tinere sa se prostitueze, in perioada 2012-2014, scrie infobraila.ro.

Citeşte şi Un proxenet din Constanţa care găzduia minore în locuinţa sa, reţinut de poliţişti

Femeia care a sarit din masina barbatului in Vama, cerand ajutorul politistilor aflati in punctul de trecere a frontierei, a fost racolata la sfarsitul anului 2013 prin intermediul Facebook-ului. Atunci, Tiutiu i-a promis tinerei ca va castiga sume importante de bani daca va discuta telefonic cu mai multi clienti din Viena pentru a stabili intalniri intre acestia si alte fete care se prostituau pentru brailean.

Tanara a fost snopita in bataie pentru ca nu vrea sa se mai prostitueze

Citeşte şi Reţea de proxeneţi dezmembrată în Spania: 17 ROMÂNCE au fost eliberate dintr-un bordel

In acest mod, proxenetul a convins-o pe victima sa paraseasca domiciliul mamei sale dintr-un oras german si sa vina in Viena, atragand-o intr-o cursa ce parea fara scapare. In capitala Austriei, Adrian Tiutiu, prin metoda „lover-boy”, a determinat-o pe tanara sa se indragosteasca nebuneste de el, iar atunci cand planul i-a reusit a fortat-o prin bataie sa practice prostitutia.

Victima sustine ca barbatul a lovit-o cu pumnii si picioarele in cap de nenumarate ori, atat in Austria, cat si in tara. Mai mult decat atat, sursa citata le-a spus procurorilor ca daca la inceput banii obtinuti din prostitutie erau impartiti in mod egal, dupa o vreme, acestia erau luati in totalitate de „peste”.

Cand a ajuns din nou in Romania, femeia a jurat ca nu va mai pleca in strainatate, insa si de data aceasta barbatul a apelat la pumni si picioare pentru a-i schimba hotararea.

Joi, 25 septembrie, victima a primit o bataie sora cu moartea in camera unui hotel din orasul Medias, judetul Sibiu, iar apoi a fost suita in masina care urma sa treaca granita in aceeasi seara. Planul lui Tiutiu a fost dat peste cap de femeie, care atunci cand a vazut ca a ajuns in Vama Bors, s-a aruncat din autoturism si a strigat dupa ajutor cat au tinut-o plamanii.

Procurorii l-au retinut pe brailean doua zile mai tarziu, mai precis sambata, 27 septembrie, stabilind ca, in perioada 2012-2014, a mai racolat alte 5 tinere prin aceeasi metoda, fortandu-le sa isi vanda trupurile in Austria. Si masina detinute de proxenet se pare ca a fost cumparata tot din banii obtinuti de cele 6 victime.

DIICOT Oradea a dispus retinerea barbatului pentru 24 de ore sub acuzatia de trafic de persoane, urmand a se extinde urmarirea penala impotriva acestuia si pentru proxenetism si spalare de bani. Adrian Tiutiu a fost prezentat Tribunalului Bihor cu propunerea de arestare preventiva pentru 30 de zile, instanta admitand solicitarea DIICOT si dispunand emiterea mandatului de arestare preventiva.