Un publicitar celebru DĂRÂMĂ un MIT. Vezi cum „mâna întinsă care nu spune o poveste PRIMEŞTE pomană”

Un publicitar celebru a decis să reinterpreze mitul din filmul Filantropica, care a lansat sintagma care ne urmăreşte încă din anii 90 şi a devenit celebră în spaţiul public: "Mâna întinsă care nu spune o poveste nu primeşte pomană". Sorin Psatta, director de comunicare la BBDO şi profesor la Facultatea de Jurnalism, a ţinut să arate că şi o mână care nu spune nicio poveste poate primi de pomană.

23 feb. 2016, 11:17

„Este 12 și 25, sunt în stația de tramvai, pe bancă doarme un boschetar, așa că m-am gândit să testez rapid puterea Facebook-ului: dacă tot se zice că like-urile nu țin de foame o să stau lângă el 10 minute și, la sfârșit, o să-i dau câte un leu pentru fiecare like strâns în perioada asta, spunându-i că-i de la voi, my friends…”, a scris Sorin Pssata pe pagina sa Facebook, iar like-urile nu au întârziat să apară.

După câteva minute numărul like-urilor depăşise 300, iar după 40 de minute de la postare numărul aprecierilor ajunsese la 750.

„Gata, l-am trezit, i-am dat 250 de lei da’ sunt convins că el crede că încă visează hehe… Thank you, my friends, Facebook rulz indeed”, a punctat Sorin Psatta.

 

 

 Creativii din publicitate au dus postarea la un alt nivel.