Un pui viu, victima unui RITUAL BIZAR. Poliţiştii s-au crucit când au văzut ce fusese ÎNDESAT în el FOTO

Poliţia din Miami a fost şocată în momentul în care a descoperit într-un parc un pui viu de găină care avea în interiorul corpului fotografia unei familii, o hârtie pe care erau desenate mai multe cranii şi mai multe fire de păr uman. 

21 nov. 2013, 16:21

Agentul a explicat că puiul era mai mult mort decât viu atunci când a fost găsit. Cu toate acestea, atunci când l-a luat în braţe a descoperit că avea o rană serioasă în piept, având îndesate mai multe obiecte. În prezent, potrivit Ny Daily News, se pare că ar fi vorba de un ritual religios macabru care a speriat populaţia. 

Citeşte şi Ritual ÎNFRICOŞĂTOR. O adolescentă a trecut prin CHINURILE IADULUI, după ce a fost considerată POSEDATĂ

Din primele informaţii pare să fie vorba despre o credinţă cubaneză, apropiată de vodoo, numită Santeria, aceasta fiind practicată de imigranţii din zona Miami. Vraja pare să fie făcută pentru a ajuta o familie să se apropie. Chiar şi aşa, ceea ce s-a descoperit în pui, mai ales că acesta era viu, a şocat autorităţile.

Citeşte şi ŞOCANT! Părinţii i-au scos ochii cu lingura într-un RITUAL SATANIC VIDEO

Astfel, în pieptul păsării se afla o legătură de păr uman, mai multe desenii cu cranii şi imaginea a trei tineri. În prezent, găina pare să se însănătoşească şi are şanse mari să supravieţuiască.