Un rege din Africa îşi conduce regatul prin Skype sau prin telefon

Un rege din Africa conduce un regat format din două sute de mii de supuşi prin skype sau prin telefon. Acesta s-a stabilit într-un oraş din apropiere de Frankfurt, după ce a ajuns în Germania printr-un program de schimb de experienţă pentru studenţi. Bărbatul s-a îndrăgostit nebuneşte de actuala sa soţie, astfel că a rămas în Germania, unde lucrează ca mecanic pentru a se putea întreţine.

11 dec. 2015, 15:47
Un rege din Africa îşi conduce regatul prin Skype sau prin telefon

Togbe Ngoryifia Cephas Kosi Bansah este regele regiunii Hohoe, Ghana. Cu toate aceste, el nu locuieşte în Ghana, ci în Ludwigshafen, la 80 de km distanţă de Frankfurt, potrivit The Independent.

Înainte de a fi încoronat, Bansah a plecat în Germania printr-un program de schimb de experienţă pentru studenţi. Aici a întâlnit-o pe Gabrielle, actuala sa soţie, astfel că, a luat hotărârea să rămână definitiv în Germania.

 Bansah a fost încoronat în 1987 după ce bunicul său a murit. El a fost ales în dauna tatălui şi fratelui său mai mare deoarece cei doi erau stângaci, iar acesta este un semn că sunt „murdari” şi „este un semn al necinstei”, scrie businessmagazin.ro.

Regele Bansah îşi conduce ţara prin Skype sau prin telefon şi de multe ori stă până noapte târziu pentru a media disputele dintre triburi. Acesta ajunge în ţara natală doar de câteva ori. Regele africa ajută la dezvoltarea regiunii, a trimis echipament pentru purificare apei şi a ajutat la trimiterea a 22 de medici în regiune.

Pentru a se putea întreţine în Germania, bărbatul şi-a deschis un service auto unde lucrează ca mecanic.

Recent, a intrat în vizorul presei străine din cauza faptului că i-au fost furate cele patru coroane de aur din apartamentul său. Paguba financiară este undeva între 15-20.000 de euro.

Citeşte şi A murit unul dintre dictatorii Africii