Un revoluţionar, către Iohannis: Sunt unul din stâlpii Facebook care v-au scos preşedinte. Nu ne dezamăgiţi!

Aproximativ 30 de revoluționari din Cluj și Turda au cerut, miercuri, în stradă anularea Ordonanței de Guvern nr. 95 care le anulează unele drepturi. Printre protestatari s-a numărat un revoluţionar din Turda, care s-a declarat unul din "stâlpii Facebook-ului României care l-a scos pe Iohannis președinte".

07 ian. 2015, 16:03
Un revoluţionar, către Iohannis: Sunt unul din stâlpii Facebook care v-au scos preşedinte. Nu ne dezamăgiţi!

Ordonanța care a apărut în decembrie 2014 în obligă pe cei care au luptat în stradă la Revoluția din 1989 să obțină noi certificate, scrie citynews.ro. „Ordonanță de Guvern care a apărut în data de 30 decembrie 2014 și care anulează unele drepturi ale revoluționarilor  ne afectează”, a declarat Augustin Clejan, președintele Asociației Revoluționarilor din Cluj.

La protestul care a avut loc în fața Prefecturii Cluj au participat și revoluționarii din Turda, care la fel ca și colegii lor cer retragerea Ordonanței.

Gheorghe Ionescu, revoluționar din Turda, a avut un mesaj pentru preşedintele Klaus Iohannis.

Domnule Klaus Iohannis, sunt unul din stâlpii Facebook-ului României care v-a scos președinte alături de nepotul meu. Nu ne dezamăgiți. Speranța noastră în dumneavoastră este imensă. Deparazitați și scoateți afară de lângă dumneavoastră cobele, scoateți Mihăilcenii și așa mai departe. Faceți ordine și curățenie. Așa cum v-am făcut președinte așa vă dăm și jos”, a spus Gheorghe Ionescu.

Omul a continuat spunând că 25 de ani românii au dat țara pe mâinile politicienilor, dar acum este suficient – aceștia trebuie să plece acasă.

„În 16 noiembrie am votat domnul și omul de omenie, sincer, neamțul Iohannis Klaus. Noi nu am votat nici liberali, nici PSD-iști, nici alte partide. Trebuie să plecați acasă stimată clasă politică care ați dus pe ultimul loc în Europa România. Este o nouă generație de oameni de valoare de la simplul țăran de la sat până în Academia Română și universități. Avem cu cine să conducem cu tehnocrați această țară. Vă implorăm, în genunchi dacă trebuie, domnule Iohannis, scoateți de lângă dumneavoastră Blaga, Frunzăverde, tot ce îmseamnă PDL și PSD„, a declarat Gheorghe Ionescu.

Acesta a mai spus că este convins că în toate partidele există oameni de valoare, dar toți cei care au greșit, care și-au băgat degetele „în borcanul cu miere de albine al României”, trebuie să plătească.

„Dacă nu, vom merge ca Horea, ori ca Țepeș cu țeapa sau cu lancea. Nu cedăm„, a mai declarat bărbatul.