Un român a apariat pe numărul 13 şi a câştigat 100.000 de lei. Acum lucrează pe salariul minim

27 iulie 2015 va rămâne pentru Florin, un maramureşean de 36 de ani, o dată antologică. Are vicii „ca oricare alt bărbat", dar acestea i-au adus un câştig la care nici nu visa. „Am şi eu vicii ca oricare alt bărbat şi joc ocazional la păcănele. Acolo am câştigat nişte bilete la ruletă şi am fost extras să particip. Nu sunt un jucător împătimit şi nici nu pot să spun că am câştigat vreodată sume mari sau că sunt foarte norocos", spune bărbatul pentru Vocea Transilvaniei.

20 feb. 2016, 11:02
Un român a apariat pe numărul 13 şi a câştigat 100.000 de lei. Acum lucrează pe salariul minim

Unul dintre tichetele primite a fost extras şi aşa a primit dreptul de a participa cu un pariu la ruletă. Pentru că nu a mai jucat niciodată, a ales la întâmplare coloana de numere pe care şi-a plasat pariul şi a avut noroc.

„Trei cifre au fost şi a căzut bila pe 24 şi aşa am câştigat marele premiu de 50.000 de lei. Au fost patru premii şi la finalul extragerii mi s-a dat o şansă să-i dublez”, povesteşte Florin.

După ce s-a asigurat că nu va pierde suma câştigată iniţial chiar dacă nu reuşeşte s-o dubleze, bărbatul a riscat şi a pariat pe numărul 13, chiar dacă unii spun că aceasta le poartă ghnion.

„Am întrebat dacă risc să pierd banii, mi s-a spus că nu, că am şansa să-i dublez şi am pus pariu pe 13 care semnifică ziua de naştere a iubitei şi a tatălui meu”, mai adaugă acesta.

S-a bucurat că a câştigat dar spune că nu este o sumă foarte mare. După ce a dat la Stat impozitul aferent sumei, nu mai puţin de 4.800 de lei, Florin a făcut cadou 10.000 de lei jucătorilor care mai erau în sală la acel moment, a dăruit alţi 5.000 de lei unor prieteni care-l însoţeau, a dat la biserici, şi-a lichidat un credit pe care-l avea la bancă şi şi-a renovat şi modernizat casa părintească.

„Am rămas cui 30.000 de lei pe care i-am pus la bancă şi trăiesc cu dobânda după ei”, spune râzând maramureşeanul.

Cu toate că ar fi fost tentat să renunţe la locul de muncă unde câştigă 1.000 de lei pe lună, Florin spune că nu are de gând să facă asta.

„Viaţa merge înainte. De obicei câştigurile uşoare cum vin aşa se duc şi nu risc. Nu vin la job neapărat pentru bani cât pentru vechime pentru că vreau să am şi eu o pensie la bărâneţe”, explică bărbatul.

Cu toate că a mai călcat prin sala de jocuri unde a câştigat, bărbatul spune că norocul nu i s-a mai arătat, cel puţin nu la dimensiunea din 2015. Are şi un sfat pentru cei care joacă mult sau câştigă la jocurile de noroc.

„Câştigurile uşoare cum vin, aşa se duc şi am văzut cazuri de oameni care s-au îmbătat cu apă rece după ce au câştigat şi au pierdut totul cu prietenii sau femeile. Nu merită”, a concluzionat acesta.