Un ROMÂN a fost ucis de un conaţional la Roma

În urmă cu câteva zile, carabinierii din Roma au descoperit, într-un canal situat în apropiere de via dei Casali di San Sisto, cadavrul lui Neculai Roşu, un român în vârstă de 50 de ani.

15 mai 2019, 12:31
Un ROMÂN a fost ucis de un conaţional la Roma

Carabinierii au ajuns la faţa locului, după ce au fost alertaţi de un localnic care a observat un picior ieşind din noroiul adunat în canalul respectiv.

Autorul crimei de la Roma, un român în vârstă de 37 de ani

Conform Roma Today, iniţial s-a crezut că a fost vorba despre un accident sau o sinucidere, dar necropsia a scos la iveală faptul că românul fusese lovit de mai multe ori la nivelul capului şi la nivelul corpului.
Astfel s-a ajuns la concluzia că românul nu a murit din cauza căzăturii, ci din cauza loviturilor încasate.

După o anchetă fulger efectuată printre prietenii din anturajul românului, carabinierii l-au reţinut pe M. S. D., un alt român în vârstă de 37 de ani, fără rezidenţă stabilă.

Bărbatul a recunoscut crima, precizând că s-a certat cu Neculai Roşu şi l-a lovit cu o bară de fier de mai multe ori. Ulterior, ajutat de fratele său, a aruncat cadavrul în canalul situat în apropierea barăcii în care stăteau.

M. S. D. a fost arestat, fiind acuzat de comiterea infracţiunii de crimă, în timp ce fratele său este cercetat în stare de libertate pentru complicitate la ascunderea cadavrului.