Un român a murit în Mercedesul făcut praf, în Ungaria. Salvatorii, şocaţi de accident

Şoferii români se plâng de starea proastă a drumurilor din ţară, dar cele mai violente accidente din străinătate sunt comise tot de conducători auto din România.

27 iul. 2022, 19:49
Un român a murit în Mercedesul făcut praf, în Ungaria. Salvatorii, şocaţi de accident

Un nou accident teribil în Ungaria, un român şi-a făcut praf Mercedesul! O mașină a zburat de pe șosea și a aterizat într-un șanț de pe marginea autostrăzii M1, direcția spre Budapesta, în zona Tata, la kilometrul 69, marți de dimineață. Șoferul, un român, a fost resuscitat peste 40 de minute, în zadar, scrie portalul maghiar de știri Baleset Info.

Familia care a murit într-un accident pe DN6 în Teleorman, plânsă de rude şi vecini. Azi cei 5 vor fi înmormântaţi
Pompierii din Tatabanya și pompierii voluntari din zonă au fost chemați la locul accidentului, unde au găsit șoferul încarcerat între fiarele strivite ale Mercedesului G pe care-l conducea. A fost nevoie de instrumente de descarcerare pentru a-l scoate. Un elicopter a fost chemat la locul accidentului.

Poliția maghiară a informat că autoturismul Mercedes, înmatriculat în România, a acroșat un Audi de pe prima bandă, după ce șoferul român a schimbat inexplicabil direcția de mers. După impact, Mercedesul a zburat de pe șosea, s-a rostogolit și a ajuns în șanțul de pe marginea autostrăzii.

FOTO: Accident grav în Harghita: tractor lovit în plin de un tren cu pasageri. Câte persoane au murit
În accident, șoferul a suferit răni atât de grave încât și-a pierdut viața. Timp de mai bine de 40 de minute, salvatorii au încercat resuscitarea lui, în zadar, fiind șocați de rănile suferite de român.