Un român a murit la câteva zile după ce a plecat la muncă în Anglia. Cum a fost descoperit acesta în casa în care locuia

Moarte fulgerătoare pentru un bărbat în vârstă de 41 de ani, tatăl unei fetițe de 12 ani. Florin B. a fost găsit fără suflare în camera pe care o închiriase într-o casă din Ilford, Anglia. Acesta avea probleme cu inima, iar familia l-ar fi rugat să nu plece în străinătate.

19 aug. 2019, 12:05
Un român a murit la câteva zile după ce a plecat la muncă în Anglia. Cum a fost descoperit acesta în casa în care locuia

Poliția a deschis o anchetă pentru a identifica motivul exact pentru decesul lui Florin, mai ales pentru că există anumite informaţii despre faptul că munca prestată de român era una destul de solicitant, potrivit observator.ro.

Citeşte şi Şoc în lumea sportului. A fost găsit mort în hotel, avea 20 de ani

La doar o săptămână de la plecare, Florin a fost găsit fără suflare de o femeie care locuia şi ea cu chirie în casa respectivă, la fel ca alte persoane. După ce a bătut la uşă şi nu a primit niciun răspuns, chiriașa şi-a făcut curaj şi a intrat în cameră, găsindu-l pe român fără suflare. Familia din Iași este distrusă de durere, iar acum are nevoie de ajutor pentru repatrierea corpului bărbatului.