Un român anti-vaccinist convins şi care a protestat împotriva certificatului verde regretă amarnic: „Plămânii mei sunt distruși, Covid nu trebuie subestimat”

Covid există şi nu trebuie subestimat, susţine un lucrător român angajat în portul Trieste, orașul devenit simbolul rezistenței contra vaccinurilor. În trecut, bărbatul era anti-vaccinist convins şi a protestat împotriva certificatului verde. După ce s-a infectat cu virusul SARS-COV 2, regretă amarnic gestul său, scrie corriere.it.

07 dec. 2021, 10:42
Un român anti-vaccinist convins şi care a protestat împotriva certificatului verde regretă amarnic: „Plămânii mei sunt distruși, Covid nu trebuie subestimat”

„Plămânii mei sunt distruși, Covid nu trebuie subestimat”, spune Eduard Irinel Ciobanu, 47 de ani, lucrător portuar de origine română internat în secția Pneumo Covid a spitalului Cattinara, din Trieste, scrie gazetaromaneasca.com, care citează un articol din presa din Italia.

Românul este unul dintre cei care au manifestat la poarta 4 a portului Trieste împotriva certificatului verde COVID. „Covidul nu trebuie subestimat”, mai spune românul aflat pe patul de spital şi conectat la sursă de oxigen.

Citeşte şi: Cum arată ultima propunere de lege a certificatului verde. Ce sancţiuni sunt impuse pentru angajaţi

„M-au străpuns peste tot ca să mă salveze, pentru că mi-au spus că chiar îmi sunt distruși plămânii”.

Românul nu ştie de unde a luat COVID-19, dar ştie clar că vrea să lupte să se vindece pentru că acasă îl aşteaptă soţia şi fiul lor.

Citeşte şi: Primele semne ale infectării cu tulpina Omicron. Adrian Streinu-Cercel: „Dureri în gât, asemănătoare celor determinate de angină sau de faringită”