Un român, atacatorul bodyguardului fotbalistului Kaka, prins în Italia

Mihai Tudosiea, 37 de ani, unul dintre cei mai căutaţi infractori, aflat pe lista Most Wanted a Poliţiei Române, a fost capturat în Italia şi extrădat.

16 mart. 2016, 08:09
Un român, atacatorul bodyguardului fotbalistului Kaka, prins în Italia

Mihai Tudosiea, în vârstă de 37 de ani, din Paşcani, poreclit „Ţăranul”, are domiciliul în localitatea Cucuteni, Iaşi, şi are un trecut deosebit de violent. El este unul dintre cei care l-au atacat pe fostul bodyguard a fotbalistului Kaka, după o dispută începută într-o discotecă din Târgu Frumos, în anul 2009.

CITEŞTE ŞI A regretat AMARNIC după ce a postat POZE cu ea pe Internet. POLIŢIA a arestat-o

În discoteca Aqua Party din Târgu Frumos, fosta iubită a interlopului s-a întâlnit cu actuala şi s-au luat la ceartă. Între ele a intervenit Cezar Cazacu, fostul bodyguard al lui Kaka. Nervos, Tudosiea împreună cu alţi cinci prieteni au plecat. În localitatea Cotnari, au barat drumul şi l-au aşteptat pe bodyguard şi prietenii acestuia. Când acesta a ajuns în zona respectivă, între cele două grupuri a izbucnit bătaia. Unul dintre indivizii din grupul lui Tudosiea l-a atacat pe Cazacu cu o sabie, încercând să-l lovească la gât. Lovitura a fost parată de bodyguard cu braţul, provocându-i o tăietură adâncă de zece centimetri care se întindea de la cot şi până la omoplatul stâng. Pentru această rană, tânărul a avut nevoie de 100 de zile de îngrijiri medicale.

În iulie 2011, Mihai Tudosiea a primit o condamnare de opt ani pentru vătămare corporală gravă, iar în total, membrii grupului au primit 40 de ani de puşcărie, scrie Ziarul de Iaşi.