Un român bătut cu bestialitate în Anglia a decedat după o săptămână de comă

Stan Băcioiu a murit în Anglia, de 1 Decembrie, după mai bine de o săptămână de agonie. Bărbatul de 40 de ani a fost bătut cu bestialitate de mai multe persoane pe o stradă din Burton-on-Trent, comitatul Staffordshire.

02 dec. 2019, 11:39
Un român bătut cu bestialitate în Anglia a decedat după o săptămână de comă

Bărbatul din localitatea Jitia, judeţul Vrancea, se afla în Anglia pentru un trai mai bun, ca mulţi alţi români, iar în seara de 22 noiembrie, bărbatul de 40 de ani a fost prins într-un scandal pe strada Uxbridge din Burton-on-Trent, suferind loviturã puternicã la cap, scrie observator.tv.

Citeşte şi Un mare patriot român, găsit mort. Şi-a pus capăt zilelor folosind tricolorul, chiar de Ziua României

Stan Băcioiu fost dus de urgenţă la spitalul din Nottingham, unde a suferit o operaţie pe creier. După o săptămână şi 2 zile de comă, românul s-a stins pe patul de spital, lăsând în urmă o soţie îndurerară şi doi băieţi.

Poliția din Staffordshire a făcut un apel către cetățeni, solicitând mai multe detalii despre atac.

„Un apel privind o bătaie între mai mulţi bărbaţi, la o adresă pe strada Uxbridge, a fost primit chiar înainte de ora 21.30, vineri, 22 noiembrie. Colegii de la Serviciul de Ambulanță din West Midlands au intervenit la fața locului, iar un bărbat din 40 de ani a fost dus la spitalul Queen Nottingham, unde rămâne în stare critică. Apelăm ma martori care ne pot da mai multe detalii despre ce s-a întâmplat”, au transmis oamenii legii, imediat după atac.

Neil Poultney, inspector detectiv, anunţa, atunci, că a fost un atac grav şi a făcut apel la cetăţeni să informeze despre maşinile care au ajuns sau au părăsit zona, în momentul.

Prietenii şi rudele fac acum eforturi pentru ca Stan Băcioiu să fie repatriat. Mihaela Nutica Dina a organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta familia românului.