Un român, cu plăcuţă de înmatriculare obscenă, a rămas fără permis şi cu amendă de zeci de mii de lei. Ce numere a putut să aibă la maşină

Un şofer român care a avut o plăcuţă de înmatriculare obscenă a rămas fără permis. Acesta a primit şi o amendă de 6.000 de lei.

02 iun. 2021, 11:48
Un român, cu plăcuţă de înmatriculare obscenă, a rămas fără permis şi cu amendă de zeci de mii de lei. Ce numere a putut să aibă la maşină

Un român, cu plăcuţă de înmatriculare obscenă, a rămas fără permis. Bărbatul era la volanul acestui Mercedes înmatriculat în Germania, când a fost prins de radar cu peste 100 km/h în localitate. Pentru că nu avea permisul la el, pentru viteză și pentru că a sunat nejustificat la 112, ca să se plângă de comprtamentul agenților, șoferul s-a ales cu amenzi de peste 6.000 de lei. Nu mai are voie să conducă timp de trei luni.

Un român, cu plăcuţă de înmatriculare obscenă, a rămas fără permis şi cu amendă de zeci de mii de lei

E aproape egal cu 0  pe lângă ce a pățit șoferul cu acel număr de înmatriculare. Răzvan Ștefănescu a fost urmărit penal, dar dosarul a fost clasat.

Răzvan Ștefănescu, un român stabilit în Suedia, a devenit instant vedetă pe rețelele sociale și la TV, când a venit în țară cu o mașină care avea pe plăcuțe un mesaj vulgar la adresa PSD. Deși l-au oprit de mai multe ori, polițiștii au avut nevoie de câteva zile până să-i dea jos numerele de înmatriculare. Răzvan Ștefănescu s-a ales cu un dosar penal, care a fost clasat până la urmă.

Citeşte şi: Un şofer fără permis a făcut ravagii în Constanţa. A lovit zece maşini parcate după ce i s-a făcut rău la volan

Un caz asemănător a fost cunoscut de toată ţara în urmă cu patru ani. Un şofer cu număr de înmatriculare obscen la adresa PSD a rămas fără permis.

De altfel, și Ambasada Suediei a făcut lămuriri, pe pagina oficială de Facebook, în privința cazului plăcuțelor de înmatriculare din Suedia, personalizate cu un mesaj injurios la adresa PSD.

Oficialii au precizat faptul că “plăcuţele de înmatriculare personalizate, emise de Agenţia suedeză de Transport, sunt valabile pentru călătoriile pe întregul teritoriu al Uniunii Europene”.

Duminică, poliția din Craiova a precizat că nu a fost luată nicio măsură în cazul acestui șofer.

Reacția a venit după ce presa locală a scris că numărul ar fi ilegal și că poliția i-ar fi întocmit dosar penal proprietarului și îl va cerceta.

Citeşte şi: Toţi şoferii trebuie să ştie asta. Testul de reducere a pedepsei pentru permisul suspendat, susţinut oriunde în ţară