Un român, dat în urmărire internaţională, a fost prins la Timişoara

Un bărbat de 24 de ani este acuzat că a furat din bancomate, astfel că acesta a fost condamnat la 10 ani de închisoare, în Germania. Pe numele său a fost emis un mandat internaţional de arestare. Tânărul a fost prins la Timişoara, iar acum urmează să fie extrădat.

15 aug. 2013, 14:20
Un român, dat în urmărire internaţională, a fost prins la Timişoara

Bărbatul de 24 de ani, a fost prins de poliţiştii din Timişoara. Tânărul era căutat de autorităţile din Germania, care au emis pe numele lui un mandat internaţional de arestare după ce acesta a fost condamnat la 10 ani de închisoare pentru furt, scrie tion.ro. Tânărul a fost găsit vinovat de magistraţii germani pentru că, împreună cu o altă persoană, a spart mai multe bancomate de pe teritoriul acestei ţări.

Înainte de a fi dus în arestul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Timiş, tânărul a susţinut că este nevinovat şi că nu a mai fost de câţiva ani în Germania.

„Nu ştiu de ce mă acuză pe mine, este o confuzie. Eu nu am mai fost de câţiva ani în Germania. Pozele în care apar eu furând din bancomatele de acolo, nu ştiu ce e cu ele. Cred că mă confundă”, a spus tânărul.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara pentru confirmarea mandatului, urmând a fi depus în arestul I.P.J. Timiş până la demararea procedurii de extrădare.

Citeşte şi Un bărbat dat în urmărire generală, prins la Suceava: Poliţiştii l-au împuşcat în picior